Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček versus nováček


Branky


15

Nováček soutěže z Dříteče sbírá poctivě každý bodík do tabulky, v sobotu si odvezl jeden z Mikulovic po remíze 2:2. Skóre zápasu velmi brzy otevřel Petr Nováček a i když domácí dvakrát vedli, hosté dokázali vždy odpovědět. Zajímavý duel byl i rodinným soubojem bratranců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabá divácká návštěva

V Mikulovicích se letos hraje pěkný dramatický fotbal a je velká škoda, že ho navštěvuje tak slabá divácká kulisa. I na duel s nováčkem z Dříteče dorazily pouhé čtyři desítky příznivců. Myslím si, že by si mikulovičtí fotbalisté zasloužili větší pozornost.

Sobotní zápas přinesl i nevšední rodinné soupeření, když se na jedné straně barikády ocitli bratři Tomáš a Martin Karlíkové a dres Dříteče oblékla opora Pavel Skřivánek, který je jejich bratrancem.

Domácí vstoupili do utkání výtečně, když v 5.minutě využil Nováček pro něj ideální přihrávku do lajny a střelou ke vzdálenější tyči nedal šanci gólmanu Mrázkovi - 1:0.

Mikulovice pokračovaly v nátlakové hře, byly jasně lepší, ovšem chyběla přesnější finální fáze. 

Sokol Dříteč se postupem času osměloval a po půlhodině hry se hra vyrovnala. Hosté bojovali a byli odměněni vyrovnávacím gólem Kušníra ve 39.minutě, který se výborně zorientoval ve vápně a uklidil svou střelu za záda Těšínského - 1:1.

 

Ozdobou utkání byly souboje Vrážela s Křížem

Vyrovnávací branka vlila hostům novou krev do žil a zle kousali domácí defenzívu. V 53.minutě zachránil po jejich kombinační akci na poslední chvíli Těšínský.

Mikulovice sázely zejména na dlouhé balóny na vysokého Kříže, který je prodlužoval na rychlíka Plesingera. Tuto taktiku však stopeři Dříteče výborně četli a eliminovali. Zejména souboje Vrážela s domácím kanonýrem Křížem ozdobily sobotní utkání.

Štěstí se usmálo na Mikulovické v 55.minutě a ti šli opět do vedení. Po kombinační akci Tomáše Karlíka s Plesingerem se míč ocitl ve vápně hostujícího celku a po několika odrazech jej trochu krkolomně dopravil do sítě Jakub Kříž - 2:1. Pro Jakuba to byl již devátý letošní gól.

Neuběhly ani dvě minuty a na stadionu vzplály emoce. Držení Nováčka v rodící se výborné příležitosti posoudil rozhodčí Šváb jako čisté a vyvolal tak nevoli příznivců i hráčů v oranžových dresech.

O pět minut později Dříteč opět ukázala svou silnou stránku - standardní situace. Rohový kop a následný centr do vápna našel hlavu osvědčeného adresáta Bednáře a bylo to 2:2.

Ve zbývající půlhodině hry to byli hosté, kdo sahali po třech bodech. Domácí defenzíva však výsledek pohlídala, navíc skvěle zachytal brankář Těšínský.

Velice bojovný a zajímavý zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů, Mikulovice remizovaly podruhé v řadě a zdá se, že po sérii sedmi rezultativních výsledků rozjely remízovou šňůru. Tu budou v příštím kole hájit na půdě vedoucích Pardubiček.

 



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Radek Vyskočil, vedoucí mužstva: "Z mého pohledu jsme ve 30.minutě měli vést 3:0, ale kazili jsme to a problémy nám dělal hráč hostí s číslem 17 (Pejcha Jan). Pak se po každém gólu soupeř rozjel a dělal nám problémy. Nakonec jsme rádi za remízu.




Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - P. Vencl [-] (46. V. Bříza [-] ) , L. Křivka [-] , J. Plesinger [-] (83. M. Karlík [-] ) , F. Červenka [-] , T. Karlík ml. [-] , J. Kříž [-] , P. Nováček [-] (80. K. Dufek [-] ) , J. Hyxa [-] , J. Vencl [-] , V. Novotný [-]

Sokol Dříteč
J. Mrázek [-] - D. Horáček [-] , M. Bednář [-] , R. Vrážel [-] , P. Skřivánek [-] - J. Pejcha [-] , L. Daněk [-] , F. Polzer [-] (68. M. Pleskot [-] ) , P. Klamta [-] (46. M. Blahota [-] ) - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-] (81. J. Pallas [-] ) -

ŽK: 46. P. Vencl , 76. L. Křivka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - SYRŮČEK Oldřich, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Agáta Urbancová
Tip experta: výhra domácích

Mikulovice jsem pískala nyní v Křičeni a hrály velmi dobře, tipuji jejich vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích