3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice nejsou podzimním Jánošíkem


Branky


12

Jánošík byl slovenský hrdina, který bohatým bral a chudým dával. Mikulovice se tímto stylem v podzimní části Okresního přeboru Pardubice rozhodně neprezentovaly, když s "Velkou pětkou" dokázaly bodovat pouze bezbrankovou remízou s Titanicem Srch. V Újezdu se staly porážkou 3:0 pro domácí fotbalisty celkem snadným soustem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vohralíkův návrat byl znát

Jánošíkem sice nejsou, ovšem je potřeba zároveň říct, že s týmy, které jsou v tabulce pod Mikulovicemi, SK-1.FC neprohrál ani jednou. S těmi opravdu TOP celky to ale letos moc nejde, navíc jde o porážky celkem jednoznačné.

Do sestavy Újezdu nahlásil návrat Martin Vohralík a jeho občasné výpady po lajně přinesly do hry favorita svěží vítr. Naopak nucenou absenci svého nejlepšího střelce Homby budou pociťovat domácí celkem 4krát. Tak totiž disciplinární komise OFS ocenila jeho "hlavičku" z minulého zápasu v Rohoznici.

Újezd se od začátku prezentoval aktivní, kombinační hrou po zemi s využíváním křídelních prostor a tato taktika přinesla úspěch v prvním poločase hned dvakrát.

Ve 25.minutě vybídnul Vohralík ke skórování Gočaltovského, který se z rohu malého vápna trefil přesně do protilehlé šibenice - 1:0.

Ani ve druhém případě nemohl nic dělat nejlepší brankář minulého kola Červenka. Vohralík vymíchal na čáře obránce Mikulovic, kličkou se dostal do vápna a pro nabíhajícího Bendiga to byla již snadná záležitost - 2:0.

 

Molnár přidal pojistku

Druhý poločas přinesl trvalou převahu domácího Újezdu a z toho pramenící šance, které mohly zápas změnit v kanonádu.

Ujala se ovšem pouze jediná a to v 72.minutě, kdy Molnár přidal pohotovou a hlavně přesnou střelou mimo Červenkovy rukavice třetí pojistku - 3:0.

Mikulovice se držely celý zápas své takticky pevné defenzivní hry, do šancí se moc nedostávaly, ale nelze jim upřít snahu i za nepříznivého stavu bojovat.

Šanci na korekci dostaly v 80.minutě, kdy po faulu Norka nařídil rozhodčí Hamrník penaltu. Kanonýr Kříž však tentokrát neměl štěstí, trefil pouze tyč a na jubilejní 10.gól v letošní sezóně si tak bude muset počkat třeba do posledního podzimního utkání. 

V něm přivítají Mikulovice na domácím stadionu Sokol Chvojenec. To na Újezd čeká před zimou ještě BIG MATCH v Sezemicích!



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Martin Vohralík, hráč: "Dnes to celkem šlapalo na každé pozici a kluci to odjezdili opravdu zodpovědně. Hráli jsme fotbal bez nakopávání dlouhým míčů, což byla výborná volba. Obrana nepustila Kříže a Plesingera prakticky k ničemu"




Sestavy


Sokol Újezd
M. Norek [-] - J. Bendig [-] (84. T. Sedláček [-] ) , F. Gočaltovský [-] , G. Bendig [-] (80. M. Zahradník [-] ) , L. Doseděl [-] , M. Urbanec [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , T. Linha [-] , M. Vohralík [-]

SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - V. Novotný [-] , J. Vencl [-] , L. Křivka [-] , J. Hyxa [-] - K. Dufek [-] (46. M. Karlík [-] ) , P. Vencl [-] (84. T. Soukup [-] ) , O. Těšínský [-] , J. Kříž [-] , V. Bříza [-] (66. J. Dynter [-] ) - J. Plesinger [-] -

ŽK: 82. M. Norek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - STOČEK Martin, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 23:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 19:10
Filip Hlaváček

Expert: Václav Velinský
Tip experta: výhra domácích

Nečekám další klopýtnutí Újezdu, překvapení se konat nebude.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:49

Tip: výhra domácích