3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Optická převaha Jimramova

Tento poločas končící nerozhodně gólově zahájil již v páté minutě David Burian a dal domácím z Březí-Březského vedení. I když začátek poločasu Jimramovu utekl, celý zbytek měl Jimramov optickou převahu, ale vytvořil si minimum šancí. Domácí byli zatlačení u své šestnáctky a v 39. minutě se podařilo skórovat a vyrovnat na 1:1 Luboši Zbytovskému. To byla finální úprava skóre poločasu a do kabin se šlo o šest minut později za právě tohohle stavu.

Ztráta sil Jimramova

Začátek druhého poločasu Jimramov opět zaspal, když v 50. minutě po hezké kombinaci dostal gól od Michala Sysla. Jakoby Jimramovu došly síly, hráli proti větru a mladí hráči Jimramova nemohli výškově ani váhově domácím konkurovat a tak se důraz a rychlost stala zbraní domácích. Hosté začali balóny hlavně nakopávat a to Březí-Březskému vyhovovalo a zase po pěkné kombinace přidali finální gól na 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Musí pochválit celý mančaft za zvládnutí zápasu. Předvedli jsme výkon, kterým by jsme se chtěli prezentovat celou sezónu. První půlku měli převahu hosté a dost nás zatlačili u naší šesnáctky. Ve druhé půlce jakoby hostům došly síly a hra se otočila, hosty jsme k ničemu nepustili a naše převaha vyústila ve dva góly po krásných kombinacích.

TJ Sokol Jimramov
Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Obavy z tohoto soupeře, na kterého se nám nedaří se opět potvrdily. Utekly nám začátky obou poločasů a to nakonec rozhodlo. Domácí na nás byli výborně připraveni, hráli téměř bezchybně v obraně a čekali na rychlé protiútoky a ty jim vycházely. Naši mladí hráči nemohli výškově ani váhově domácím konkurovat a tak důraz a rychlost byli zbraní domácích. V 1. poločase byla hra vyrovnaná, opticky jsme měli v poli převahu, ale šancí minimum. Ve 2. poločase jsme hráli proti větru, začali jsme míče nakopávat a to domácím vyhovovalo. Celkově mělo utkání velmi dobrou úroveň, hrálo se oboustranně slušně a utkání velmi dobře odřídila dvojice rozhodčích. Musíme domácím za jejich výkon pogratulovat k zaslouženému vítězství a nám nezbývá než 14 dní dobře potrénovat a co nejlépe se připravit na favorita soutěže, mužstvo Hamrů.



Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - P. Jelínek [-] , R. Šmarda [-] - J. Chlup [-] (85. S. Tvarůžek [-] ) , J. Jobánek [-] (67. V. Klíma [-] ) , M. Hřebíček [-] , M. Sysel [-] , D. Burian [-] - D. Urbánek [-] (67. P. Drápela [-] ) - D. Dostál [-] (88. J. Chytka [-] ) , P. Šimek [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - L. Zbytovský [-] , J. Sedlák [-] (66. D. Halva [-] ) , M. Gregor [-] (82. . Novotný [-] ) , V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , V. Vraspír [-] , M. Čupr [-] , L. Bednář [-] (46. J. Prüger [-] ) , K. Šenkýř [-] , V. Peňáz [-]

ŽK: 58. D. Dostál .
Hráči zápasu: D. Dostál - L. Zbytovský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - BUDÍN Jan, HABÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

22. 8. 2023 21:04
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zde se zrodí překvapení kola a odpočnutí hráči z Březí porazí Jimramov 4:3 .