Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec vysokým skóre porazil rezervu Borů


Branky


20

Rezerva Borů si ani z Pohledce neodveze první vítězství sezóny! I přes to, že to bylo velice vyrované utkání plné šancí na obou stranách, lépe je proměňoval Pohledec, hned sedmi zásahy! Přečtěte si vyjádření obou stran!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Pohledec přivítal na hřišti tentokrát rezervu z Borů. Oba týmy minulé kolo ztratili body, Pohledec proti Radešínské Svratce v remíze a Bory v těsné prohře proti Křižanovu. Oba týmy tak chtěli v tento den zvrátit štěstí právě na svou stranu získat všechny tři body. Tomu odpovídala i hra, velice vyrovnaná. Ovšem Pohledec za podpory domácích fanoušků dokázal být mnohem efektivnější a už v páté minutě skóroval Karel Hofta. Dvě minuty potom přidal dlaší branku Dominik Bártek a bylo 2:0. Bory se ale nevzdaly a přibližně dvacet minut potom, v 28. minutě, skóroval domácí Josef Kujal. SKóre si už ale v prvním poločase Pohledec dokázal zajistit druhou trefou Dominika Bártka. Ten tímto zakončil skóre tohoto poločasu na 3:1.

Spousta šancí

Do druhého poločasu Bory nastupovaly s cílem utkání zvrátit a Pohledec zajistit. Oba týmy měly své šance, lépe je ale využil Pohledec a skóre navýšil už v 55. minutě díky Lukáši Jamborovi. Netrvalo dlouho a Pohledec začal proměňovat i další šance, v 63. minutě zakončil svůj hattrick Dominik Bártek a jedenáct minut potom zvyšoval už na 6:1 Jan Beneš. V 85. konečně dokázaly svou šanci proměnit i Bory, když skóroval Stanislav Krejčí, na nic to ale nebylo platné, když v samotném závěru skóre na 7:2 zapečetil Jiří Švanda. Bory tak zůstavají na dně tabulky a Pohledec se takto posouvá nad ně o pět bodů na 11. místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Milan Hájek (hráč): Včera konečně výhra a ke všemu na domácím hřišti 7:2, trochu jsme pozměnili sestavu a hráli pěknej fotbal, Bártek hetrik, pěkný a připravený góly, doufám že nás to nakopne k lepším výsledkům teď.

TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (střední záložník): Pohledec byl určitě hratelný soupeř. Herně to byl vyrovnaný zápas, domácí byli však efektivní a jak výsledek napovídá, tak o dost. Taky jsme nějaké šance měli, ale nedali jsme to, oni dali vše do čeho plácli. Gratulace k výhře.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - B. Puchýř [-] (46. F. Karmazín [-] ) , T. Šolc [-] (70. A. Jinek [-] ) , D. Bártek [-] (80. J. Švanda [-] ) , L. Jambor [-] , K. Hofta [-] (70. J. Beneš [-] ) , L. Hudeček [-] (55. O. Krejčí [-] ) , L. Novotný [-] , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - O. Hlaváč [-] , J. Kujal [-] , J. Dvořák [-] , M. Zástěra [-] , P. Psohlavec [-] (82. M. Špaček [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Milota [-] , J. Netolický [-] (46. M. Tvrdý [-] ) , L. Němec [-]

Hráči zápasu: D. Bártek - J. Netolický .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SKALNÍK Petr (N), HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: výhra hostů

2:3. Bory mají velikou šanci získat body navíc a odtrhnout se od dna tabulky. Tipuju výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bory už si brousí zuby na první výhru,ale tento zápas může skončit jakkoliv a já tipuji vítězství domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů