1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov i bez kanonýra Ostrýže získává body proti Křoví


Branky


19

Místo penalty žlutá za simulování! Toho se dočkal Macholán, hráč Křoví, když se právě hosté snažili srovnat skóre! Kromě názoru kapitána Křoví na tuto situaci si můžete přečíst podrobný průběh, v kterém nakonec uspěli hráči Věchnova i bez gólového útočníka Ostrýže!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalovější domácí

Po dvou zápasech, které vyšli Věchnovu bodově naprázdno, přijel na předposlední domácí zápas soupeř ze vzdáleného Křoví. Domácím se po svalovém zranění vrátil do sestavy kapitán a vůdce Petr Soudek, ale museli se obejít bez obávaného střelce Ostrýže, který rozšířil početnou marodku věchnovských. Začátek zápasu byl obraz hry malován spíše domácí rukou, která sice nemalovala dílo světové úrovně, ale po delší době se dalo na dílo v podání svěřenců Jedličky a Smolíka dívat. První velkou šanci si vypracovali domácí v 18. minutě kdy střelu domácího Horníčka lapil dobře chytající Mičánek. I nadále fotbalovější domácí si sice náznaky šancí vypracovávali, ale zakončení, které by stálo za zmínku v tomto článku nepřicházelo. To u brány domácích se do prvního ohrožení dostali fotbalisté Křoví až v 25. minutě kdy se křižným pasem pokoušel Sus najít nabíhajícího Jilga, kterému ale míč odkopl brankář Starý. Poté ve 31. minutě se dostali do nebezpečného zakončení opět hráči Křoví, kdy agilní Jilg tvrdou střelou s gólovými parametry netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Po té bylo už horko pouze před bránou hostí a Mičánek se musel činit, nejprve ne dvakrát krotil střelu Soudka a ve 40. minutě v největší šanci 1. půle zklamal střelec Kašuba, ke kterému brankář Mičánek vyrazil tvrdou střelu Horníčka, jenže Kašuba zklamal a odkrytou bránu netrefil. Jediná akce, která ještě stojí za popsání je zranění hostujícího Urbánka který si v hlavičkovém souboji s domácím Daliborem Kolbábkem odnesl nepěknou bouli a přejeme mu tímto brzké uzdravení.

Jediný gól a žlutá karta za simulaci

Druhá půle pokračovala v trendu té první, když měl první šanci Zonyga, který byl aktivní z levé strany hřiště a ve 49. minutě prověřil připravenost Mičánka. V 56. minutě už bylo veseleji. Kašuba částečně odčinil své zaváhání z první půle a milimetrovým centrem našel Kubíka, který z první nacpal míč za bezmocného Mičánka a převrátil zatím nulové skóre na stranu Věchnova 1:0. V 65. minutě mohl rozhodnout Pečínka, jenže na Mičánka nevyzrál a odražený balón už nedokázal dostat mezi tři tyče. Poté se začala do hry domácích vkrádat nervozita a nepřesnosti, která začala hostům dodávat více odvahy ke srovnání skóre. První možnost měl Jilg v 70. minutě, kdy svoji tvrdou střelu nevybalil přesností a opět netrefil míč do míst, kde by se dalo křičet gól. O tři minuty později byl v samostatném uniku Macholán, který po ataku ve vápně od mladšího z bratrů Kolbábku slyšel toužebný zvuk píšťalky, ale důvod nebyl faul, ale ochota pádu a ještě dostal k překvapení všech okolo žlutý kartonek na pozdrav. No a v největší šanci Křoví se ocitl Lunda, který v 79. minutě mohl srovnat, jenže jeho střelu zblokoval Tomáš Kolbábek a zákrok brankáře Starého byla už jen povinnost. Poté se ještě do šance dostal jednou Pečínka, který v úniku nechal vyniknout Mičánka a jelikož už 90 minut ťukalo na dveře, rozhodl se sudí Sýkora zápas ukončit a domácí si připsali další tři bodíky do tabulky, ve které se posunuli na páté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý (brankář): No co k zápasu říci. Po první gól jsme hráli hru, kterou chceme diváky a sebe bavit, poté jsme začali být nervózní a obrovsky nepřesní a místo toho, abychom ještě nějaký gól přidali, tak se bojíme o výsledek a se štěstím zápas ukopali za tři body. A za týden jedeme do Ujčova na derby, kde bude potřeba tyto tři body potvrdit.

TJ Sokol Křoví
Josef Bartošek (kapitán): Smolná porážka ve Věchnově. Šance byly na obou stranách, kdy do vstřelení gólu byli herně lepší domácí. Po inkasovaném gólu se postupně hra vyrovnala a i my zatlačili. 69. minutě mohlo přijít vyrovnání, ale sudí jasný faul na našeho hráče obrátil na simulování a penalta se nekonala. To byl jeden z momentů kdy jsme mohli aspoň ten bod urvat. Chtěl bych poděkovat domácím hráčům za férový průběh zápasu a domácím fanouškům, že si snad poprvé, co jsem zde hrál odpustili vulgární nadávky na hostí. Po vydařeném úvodu sezóny nám poslední výsledky vzali vítr z plachet, ale podzimní cíl být do 5. místa ještě zvládneme naplnit.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] - V. Hulák [-] , O. Zonyga [-] , R. Kalvoda [-] - D. Kašuba [-] (56. M. Pečinka [-] ) , P. Soudek [-] , P. Kubík [-] , F. Horníček [-] , T. Kolbábek [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - M. Urbánek [-] (46. M. Urbánek [-] ) , J. Bartošek [-] , . Maloň [-] , J. Mejzlík [-] - J. Macholán [-] , A. Sus [-] (70. M. Žák [-] ) , T. Panáček [-] (79. L. Valach [-] ) , J. Hanus [-] - A. Lunda [-] , K. Jilg [-]

ŽK: 69. J. Macholán .
Hráči zápasu: P. Kubík , D. Kašuba .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - KOLBÁBEK Dalibor (N), KARMAZÍN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 15:27
Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

U hostů je velký rozdíl ve výkonech doma a venku, domácí potvrdí svou kvalitu a s přehledem zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 08:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 18:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:16
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:17

Tip: výhra domácích