2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov doma poráží favorizovaný Věchnov ve věhlasném derby!


Branky


22

Věchnov dorazil na hřiště Ujčova s očekáváním zisku nějakých bodů, skvělý výkon domácích tomu ale zamezil! Blýskl se v bráně skvělý František Bureš, který vychytal nulu a napomohl tak k zisku tří bodů v tomhle derby dvou soupeřů z blízských vesnic. Přečtěte si o průběhu a i komentáře z obou stran tohoto duelu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov se překvapivě dostává do vedení

V sobotním odpoledni na své půdě v Ujčově hostili domácí derby s nejbližšími soupeři z Věchnova. Věchnov do zápasu vstupoval jako jasný favorit, jak z pohledu bodů, tak i tipéři se poměrně jednoznačně shodli na favorizaci hostí, kteří se narozdíl od Ujčova nacházeli v horní polovině tabulce. Ale hned od začátku bylo znát, že právě favorizovaní hosté vstoupili do zápasu levou nohou, když v sedmé minutě dokázal dostat balón za záda Davida Starého, hráče týdne minulého kola, Zdeněk Josífek a zvýšil tak skóre na 1:0. Ujčov po zbytek poločasu pokračoval ve vytváření šancí, Michal Dvořáček přidal gól ve 32. minutě a bylo to už 2:0. I Věchnov si ale dokázal vytvořit své šance, několikrát byli hosté velice blízko ke snížení, proti byl ale vynikající brankář domácích František Bureš, skóre tak zůstalo od 32. minuty do konce poločasu nezměněno a hráči Ujčova odcházeli do kabin s vítězstvím ťukajícím na dveře.

Červená karta, i přesto výhra

Do druhého poločasu vstoupil lépe Věchnov, vystřídali jednoho z hráčů a začali dominovat. Byla to spíše ale převaha na míči a hosté se tak často nedostávali do vyložených šancí, a když ano, zradila kvalita koncovky nebo skvěle zasáhl František Bureš. V 80. minutě šel Ujčov ale do desíti hráčů, jelikož se střelec prvního gólu Josífek vykartoval svou druhou žlutou kartou. Minutáž desíti minut v přesilovce ale hostím nestačila a derby na domácí půdě dokázal ubojovat Ujčov, který si tímto výkonem připisuje důležité tři body. Takový je i jejich bodový rozdíl, který ztrácejí na Věchnov, který se propadá na šesté místo a na vedoucí z Jimramova už ztrácí sedm bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Derby je naše! Díky všem hráčům, kteří zaslouží pochvalu za přístup a nasazení. Správně nastavená mysl a soustředěnost měla velký vliv na výsledek. V první půli jsme byli jasně lepší a kromě dvou branek, bylo k vidění několik dalších šancí. Hosté byli dvakrát poměrně blízko ke gólu, ale Fan Burš byl proti. Druhou půli nás hosté opticky přehrávali, držení míče mohlo být 30:70, ale do vyložené šance jsme je nepustili. Za mě zasloužená výhra nám dodala sebevědomí do zbytku podzimu. Skvělá divácká kulisa tak viděla boj se vším všudy. Rozhodčí König neměl úplně jednoduchou pozici a podle mě obstál, jeho přísný metr platil. Karty, které rozdal byly v pořádku a mohlo jich být i více. Za týden v neděli dopoledne vyrazíme do Stáje, kde se budeme snažit uzmout nějaký ten bodík proti Rudolci. P.S. Michale velká gratulace k narození syna Mikuláše. Ať jste všichni zdraví a klučina minimálně takový bombarďák jako táta.

TJ Věchnov
David Starý (brankář): My jsme zažili klasické derby v Ujčově. Špatný vstup do zápasu, který nás "odměnil" dvěma góly v síti a po té několik příležitostí jak vstřelit gól, které končí na výborném Fandovi Burešovi, nebo na naší neschopnosti se trefit. Je to obrovská škoda. Zápasu by po vývoji slušela remíza ale domácí to ubojovali a můžou Fandovi zlatit ruce. My teď máme volno a na hody se utkáme s Rudolcem. Máme čas na to se dát po zdravotní stránce všichni do kupy a věřím, že podzimní část sezóny před domácími fanoušky ukončíme výhrou a dostaneme se blíže k umístění v TOP 3.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] (80. J. Mareš [-] ) , P. Němec [-] , V. Šikula [-] (57. P. Mitáš [-] ) , Z. Josífek [-] , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] (46. M. Loukota [-] ) , O. Jančík [-] , J. Štourač [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Smolík [-] , D. Kolbábek [-] - R. Kalvoda [-] (46. M. Pečinka [-] ) , V. Hulák [-] - - P. Soudek [-] , P. Kubík [-] , F. Horníček [-] , J. Šípek [-] , T. Kolbábek [-] , J. Bílek [-]

ŽK: 52. Z. Josífek , 70. P. Mitáš , 70. P. Němec , 70. P. Mitáš , 85. J. Mareš - 32. T. Kolbábek , 67. F. Horníček . ČK: 80. Z. Josífek .
Hráči zápasu: F. Bureš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŽILKA Jan, KROUPA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 12:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:59
Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Ostrýž by si měl hravě poradit s Ujčovem.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 22:00
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 21:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:50

Tip: výhra hostů

16. 10. 2023 20:29
Remíza
16. 10. 2023 20:29
Remiza