Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý zápas ve svůj prospěch nad Radešínkou B obrátilo Křoví


Branky


18

Křoví se posunuje zpátky do první šestky před Věchnov, když dokázalo v druhém poločasu převrátit vítězství na svou stranu! Radešínská Svratka se však s třemi góly také nemá za co stydět. Přečtěte si o zajímavém průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre

Radešínská Svratka B na svém trávníku přivítala hráče z Křoví, do zápasu vstupující jako mírní favorité kvůli postavení v tabulce. Do zápasu lépe vstoupili právě hostí, kteří v 12. minutě prostřednictvím Jiřího Smutného skórovali. Poté však ale jako lusknutím prstu polevili v koncentraci a domácí je za to během dvou minut potrestali otočkou ve skóre, když v 18. a 20. minutě skórovali Josef Chrást a Josef Dvořák. Na to ale hráči Křoví dokázali záhy odpovědět krásnou kombinací po ose Macholán - Sus - Rolín, který trefu zapsal v minutě 25. Do konce poločasu měli obě mužstva šancí ještě spoustu, na měkkém trávníku v Radešínce se ale začalo spíše brousit a zbytečně přiostřovat zákroky, konec poločasu tedy přišel v pravou chvíli za skóre 2:2.

Rozhodnutí v prospěch Křoví

Do začátku druhého dějství vstoupili aktivněji opět hosté a měli možnost zahrávat dvě standardky z pravé strany, z velice podobného místa. K rozehrávce se postavil Jakub Mejzlík a oba centry našly hlavy "čahounů" Křoví, Urbáneka a Jilga, kteří v minutě 56., respektive v 63. překlopili skóre právě na svou stranu. To domácí trochu srazilo ze sedla, byli však dopředu stále nebezpeční a nutno dodat, že kdyby lépe mířili, mohl se zrodit divočejší výsledek. Za hosty poté přidal pojistku po závaru ve vápně opět Jakub Rolín. Ke konci zápasu domácí zatlačili hosty na vlastní půlce, kvůli jejich zbytečné nepřesnosti v rozehrávce, dokázali ale už jen korigovat pouze jedním gólem na 3:5. Vítězství si tak po pěti gólech odváži Křoví, které se posouvá bodově do první šestky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Křoví
Josef Bartošek (kapitán): Po měsíci jsme se sešli ve slušné sestavě a chtěl bych klukům poděkovat za odbojovaný zápas, ve kterém jsme herně nebyli lepší, ale za to ve vápně efektivnější. Příští neděli v dopoledním čase přivítáme v posledním podzimním zápase Bory a budeme se chtít dobře naladit na následnou zakončenou.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Žváček [-] - J. Hamřík [-] , J. Novák [-] , L. Buřval [-] (64. P. Pancner [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Chrást [-] , J. Dostál [-] , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] (83. B. Jandourek [-] ) , P. Sochor [-] , P. Šoustar [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - . Maloň [-] , J. Mejzlík [-] , J. Bartošek [-] - A. Sus [-] (75. D. Ševčík [-] ) , J. Macholán [-] (46. M. Urbánek [-] ) , J. Smutný [-] , M. Žák [-] - A. Lunda [-] (60. L. Valach [-] ) , J. Rolín [-] (86. M. Žák [-] ) , K. Jilg [-] -

ŽK: 78. J. Hamřík - 16. J. Mejzlík , 26. . Maloň , 42. J. Rolín , 44. J. Smutný .
Hráči zápasu: J. Rolín .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŠUSTÁČEK David, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:01

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:51

Tip experta: výhra hostů

Do Radešínky jedeme zlomit nepříjemnou sérii nepovedených zápasů a naplno bodovat.