2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


13

Březová sice v zápase dvakrát vedla. Stěbořice dokázaly vždy vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Březová ve svém dalším domácím zápase přivítala na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. Domácí se ujali vedení po dvaceti minutách, když po lajně dokázal uniknout Tomáš Křenek a předložit míč Řehulkovi, který měl ze sedmi metrů jednoduchou práci – 1:0. Domácí pak měli dobré příležitosti kapitánem Šustkem a Tomášem Křenkem. Hosté pak zazdili příležitosti Jamnikcýk, který nastřelil tyčku a dále de nedokázali prosadit v závarech Čavera, Jamnický, Raschka a Kokošek. Stěbořicím se podařilo vyrovnat za dvanáct minut, když centr Martina Fiedlera ze strany trkl nechytatelně hlavou do sítě Kokošek – 1:1. Ve zbytku prvního poločasu se už nic významného neudálo. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Hned zkraje druhého poločasu utekl po straně domácí Faika, který se probil do vápna, kde nahrál Peckovi, jehož bomba málem protrhla hostující síť – 2:1. Vyrovnat pak mohl v 52. minutě Došla, ale samostatný nájezd nedokázal dostat do brány. Domácí pak nedotáhli několik akcí až do finálního zakončení. V 67. minutě zazdil další příležitost hostující Kokošek. Hosté vyrovnali sedmnáct minut před koncem, když střelu Burdy Hromada ještě stačil vyrazit, ale na dorážku Kokoška už byl krátký – 2:2. V závěru zápasu se domácí do žádné vážnější šance nedostali. Za hosty dvakrát nevyzrál na brankáře Hromadu Jamnický. Největší šanci spálil Kokošek, když si před prázdnou brankou ukopl balon. Zápas tak dospěl k remízovému konci.

 

Březová v příštím kole jede do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): S remízou asi musíme být spokojeni. Sice jsme dvakrát vedli, ale moc přímých střel na branku jsme neměli. Hodně akcí jsme nedokázali dotáhnout do konce.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Bod beru jako ztrátu. Měli jsme v zápase poměrně dost šancí, ale dost se nadřeme na to, abychom dali branku. Soupeř ze dvou až tří šancí nás dokázal potrestat.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Pecka [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , M. Faika [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , T. Křenek [-] (46. J. Urbánek [-] ) , P. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] (76. P. Fiedler [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (12. M. Šimon [-] ) , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] (90. M. Dietrich [-] ) , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , J. Raschka [-] (57. O. Fidler [-] ) , V. Konečný [-]

Hráči zápasu: M. Faika .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - ČELŮSTKA Filip, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: remíza

Březová má domácí hřiště jako nedobytnou tvrz, ovšem lepšíci se Stěbořice neodjedou s prázdnou. neboť zápas skončí remizou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů