EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 10.9.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Damir Šehovič ze Žimrovic.




Damir Šehovič

Žimrovický brankář Damir Šehovič je expertem pro páté podzimní kolo. Jak se mu povede v tipech, uvidíme už v neděli večer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 23 - 77 %
Komentář experta:

Březová má domácí hřiště jako nedobytnou tvrz, ovšem lepšíci se Stěbořice neodjedou s prázdnou. neboť zápas skončí remizou.

Tip experta: 0 8 - 23 - 69 %
Komentář experta:

Nováček v soutěži ze Štáblovic se rychle aklimatizoval a bude jeden z hlavních anspirantu na postup společně se Štítinou. Nic jednoduchého ale na umělé trávě je v Těškovicích nečeká, neboť domácí hodně těží z domácího prostředí. Zápas skončí remizou

Tip experta: 0 0 - 31 - 69 %
Komentář experta:

Domácí hodně těží z domácího prostředí a pokud budou kompletní, tak si dokáží tipnout, že uhraji cennou remízu s největším pro mě favoritem soutěže, kterým Štítina s řadou výborných fotbalistů jednoznačně je. Tip remiza

Tip experta: 1 38 - 0 - 62 %
Komentář experta:

Velice zajímavě složený kádr v podání mužstva ze Slavkova, kteří hrají koukatelny fotbal si na domácím hřišti poradi s hostujícím mužstvem z Hlavnice.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Domácí nehrají po odchodu některých klíčových hráčů to co předváděli v jarní části soutěže, ale nyní, kdy přivítají trápící se Jakartovice, které lepí sestavu zápas od zápasu zvítězí pohodovým výsledkem.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Velká neznámá v podobě Kozmic, za to loni ještě dobře hrající Litultovice, které se na začátku letošní soutěže ještě hledaji, doma zvítězí, i když si myslím, že to bude drama až do konce.

Tip experta: 2 15 - 8 - 77 %
Komentář experta:

Pro mě návrat a vzpomínka na působení ve zdejším klubu, když jsem byl propůjčen na hostování z druholigového Hlučína a zde se hrála divize. Bohuslavice jsou nováčkem,takže nevím co od nich čekat. Předem se jim omlouvám, ale my tam zvitezime.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vladan Ležák 6
2. Marek Chovanec 5
3. Jiří Klik 5
4. Martin Vitásek 4
5. Michal Jamnický 4
6. Lukaš Postulka 4
7. David Řehulka 4
8. Miloslav Mička 4
9. Jiří Novák 3
10. Adam Klement 3
11. David Rychtar 3
12. Karel Balcar 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.