1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina rozhodla až v závěrečné čtvrthodině


Branky


62. F. Mrusek - 27. M. Sakmar , 75. D. Vala , 78. R. Grigarčík (p.) , 85. A. Bartusek , 89. M. Vitásek
13

Ještě patnáct minut před koncem byl stav zápasu nerozhodný. Pak dali hosté čtyři branky a rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Vávrovice ve svém domácím zápase přivítaly mužstvo ze Štítiny, které zatím neztratilo ani jeden bod. Domácí byli oslabeni o šest hráčů základní sestavy a museli to lepit jak se dalo. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie s minimem příležitostí na obou stranách. Štítina se dostala do vedení ve 27. minutě, když z půlky centrovaný míč propadl přes Majewského k Sakmarovi, který zkušeně zakončil – 0:1. Další hostující příležitost měl Dřizgevič, který prokličkoval celé hřiště, ale nevyzrál na gólmana Papaže. Domácí si vypracovali jedinou šanci, když se v sólu objevil Mrusek, ale Martin Vitásek jeho pokus dokázal vyrazit. 

Štítina vedení navýšila

I na začátku druhého poločasu pokračovala vyrovnaná partie. Vávrovice vyrovnaly po hodině hry, když Mrusek v samostatném nájezdu nadvakrát pokořil s pomocí hostujícího Valy brankáře Martina Vitáska, který poprvé v sezóně kapituloval – 1:1. Pak se domácí zranil stoper Šenk a hosté okének v obraně dokonale využili a vstřelili domácím čtyři branky. Čtvrthodinu před koncem si Vala narazil míč se Sakmarem, a prvně jmenovaný nedal brankáři Papežovi žádnou šanci – 1:2. Za tři minuty pak byl Vala po nádherné nahrávce od Dřizgeviče faulován v pokutovém území a Grigarčík penaltu poslal do sítě – 1:3. V 85. minutě si Bartusek posunul balon do středu hřiště a podařilo se mu ze čtrnácti metrů poslat balon do brány – 1:4. Tečku za zápasem udělal z otočky přímo z voleje Marek Vitásek, který krásnou střelou pokořil gólmana Papeže – 1:5.   

 

Vávrovice jedou příští kolo do Hlavnice. Štítina bude hostit Litultovice.

 

 

 

    

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Byl to vyrovnaný zápas. Bohužel jsem měl mínus šest hráčů základní sestavy a musel jsem to lepit hráči z béčka a dorostu. Ke konci jsme odpadli fyzicky. Gratuluji soupeři k výhře.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): První poločas byl takový nemastný neslaný, nebylo moc střel. My jsme se dostali do vedení. Ve druhém jsme dostali vyrovnávací trefu. Pak se domácím zranil stoper Šenk, a vznikli jim velké mezery v obraně, které jsme dokázali využít a dát čtyři branky. Důležité je, že máme tři body.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] (61. A. Klásek [-] ) , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] - M. Klein [-] , F. Šenk [-] , J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] , M. Zygula [-] (78. D. Škopek [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] (81. T. Těžký [-] ) , A. Bartusek [-] (89. J. Grussmann [-] ) , O. Kurka [-] (46. D. Vavrečka [-] ) , M. Vitásek [-] , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , D. Vitásek [-] (88. F. Graf [-] )

ŽK: 77. O. Levák .
Hráči zápasu: D. Klein , V. Papež - P. Dřizgevič , D. Vala , M. Vitásek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: RUČKA Jakub - VRBA Martin, VINCKER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: remíza

Domácí hodně těží z domácího prostředí a pokud budou kompletní, tak si dokáží tipnout, že uhraji cennou remízu s největším pro mě favoritem soutěže, kterým Štítina s řadou výborných fotbalistů jednoznačně je. Tip remiza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza