Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice i v oslabení vybojovaly bod


Branky


14

Bohuslavice brzy vedly, ale Březová do poločasu otočila skóre třemi góly. Navíc Bohuslavice celý druhý poločas hrály o deseti. Přesto dokázaly srovnat skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Bohuslavice v dalším domácím zápase se střetly s mužstvem Březové. Bohuslavice vstoupily do zápasu aktivněji, a hned ve druhé minutě po vyunutí Kotzura pálil Kozel ze šestnáctky těsně nad. Ve čtvrté minutě střelu Vojtěcha Janoše nezachytil brankář Hormada, Janoš znovu vybojoval míč, a poslal ho do pokutového území, kde jej dotlačil do sítě Kozel – 1:0. Březové se však podařil během čtyř minut obrat. Hned za minutu vyslal Šustek do úniku Tomáše Křenka, který zkušeně zavěsil – 1:1. Po devíti minutách opět Šustek narýsoval kolmici, ale tentokrát pro Řehulku, jenž přeloboval brankáře Večerka – 1:2. Bohuslavice pak během čtvtrhodiny mohly pětkrát vyrovnat, ale ani jednou nedokázali propasírovat míč do sítě. Takže opět přišla na řadu Březová. Ve 24. minutě po nahrávce Kříže si navedl Řehulka míč doprava a placírkou poslal míč na přední tyčku – 1:3. Březová pak měla další dvě šance Řehulkou, ale obě mířily vedle. Ve 43. minutě byl vyloučen bohuslavický Faika a domácí tak museli celý druhý poločas hrát o deseti.

Bohuslavice vyrovnaly

I když byly Bohuslavice ve druhém poločase oslabeny o jednoho hráče, tak se dokázaly semnknout a dokázaly hosty přehrávat a skoro je nepustily na jejich půlku. Když se Březová na domácí půlu dostala, tak Pecka a Řehulka nemířili mezi tyče. Domácí si vypracovali velkou šanci v 56. minutě, když se Kozel řítil na brankáře Hromadu sám, ale ztoskotal na gólmanovi Hromadovi. Snaha a převaha domácích pak byla korunována vyrovnáním v závěrečné dvacetiminutovce. dvacet minut před koncem vybojoval míč ve vápně Tilleczek a poslal jej na Jana Janoše, který jej z hranice šestnáctky poslal nechytatelně do brány – 2:3. V 85. minutě pak z takřka nulového úhlu poslal Tilleczek míč do břevna a Kozel jej pohotově dorazil hlavou do sítě – 3:3. Zápas pak už dospěl až k remízovému konci.

 

Bohuslavice jedou příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): V prvním poločase jsme začali dobře. Začátek trošku připomínal zápas v Litultovicích. Pak jsme byli o hodně lepším týmem, ale hosté trestali naše chyby. Ve druhém poločase jsme byli hodně aktivní i v deseti lidech. Chtěl bych pochválit celý mančaft, který se i v deseti semknul a vybojoval aspoň bod.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Je to škoda, takhle zremizovat zápas. Po poločase jsme vedli o dvě branky a navíc jsme celý druhý poločas hráli přesilovku. Přesto v tom druhém se domácí stmelili a my jsme se na nic nezmohli, a nechali jsme je vyrovnat.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - M. Faika [-] , V. Mička [-] (66. P. Štefek [-] ) , T. Koska [-] , V. Janoš [-] , D. Kotzur [-] (73. M. Benek [-] ) , J. Kozel [-] , T. Tilleczek [-] (86. Š. Dudek [-] ) , M. Koval [-] , J. Kanovský [-] (66. J. Janoš [-] ) , I. Dominik [-] (80. P. Cigán [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - L. Chlebík [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , M. Faika [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , T. Křenek [-] , T. Pecka [-] (70. K. Turek [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 77. Š. Buda , 80. T. Křenek . ČK: 43. M. Faika .
Hráči zápasu: T. Koska - J. Kostera .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - PRASEK Beno, ŠKROB Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra hostů

Březová má aktuálně dobrou formu a má hráče, kteří se dokážou prosadit i v složitých situacích. Myslím, že to bude zápas plný gólů, ale lépe ho zvládne mužstvo hostů. Konečný výsledek, 3:6.

Tip: výhra domácích