2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz uloupila dva body z Nové Vsi!


Branky


9

V Nové Vsi, nováčkovi Okresu, se představila Tuchoraz. Na první pohled nepříliš pohledný zápas však nakonec nabídl čtyři branky a penaltové rozuzlení. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól za gólem

Oboustraně nervózní byl začátek zápasu. Oťukávacích 10 minut utnul vstřelenou brankou domácí kanonýr Linart, na kterého navázal ve 13. minutě jeho týmový kolega Březina a Nová Ves rázem vedla 2:0. 

 

Tuchoraz však zanedlouho dokázala chytit opratě zápasu pevně do rukou a zahýbat pomyslnými miskami vah ve svůj prospěch. V 15. minutě se trefil hostující útočník Vopařil, aby o 15 minut později mohl srovnat druhý útočník Vosecký. Hosté se začínali více a více dostávat do zápasu, ale gólové šance nepřicházeli ani na jedné straně, tudíž se do kabin šlo za stavu 2:2.

S góly útrum

Do druhého poločasu udělal hostující trenér Liga jednu změnu. Jochlíka nahradil Pokorný. Více ze hry měli hosté, ale na gól čekalo zhruba 120 diváků marně. Jediným zápisem do statistik druhého dějství byly 3 žluté karty, Jedna pro domácí, dvě na straně hostující Tuchorazi. Domácí se snažili strhnout zápas na svou stranu, ale ani střídání Fligra, Kadečky a Sklenaříka kýžený gólový efekt nepřinesla. A jelikož ani střídající Marc z Tuchoraze nepřinesl branku, šlo se tak do penalt.

Loterie

V penaltách byli úspěšnější hosté z Tuchorazi, kteří zvítězili 4:2 v rozstřelu.



Ohlasy k zápasu



FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Hned v úvody na tým dolehla nervozita. Nová sezóna, nový soupeř, nový trenér. Na hráčích byla vidět taková křeč. Vytvořili jsme soupeři dvě gólovky a ten je využil. Kluci se srovnali a dokázali vyrovnat. V druhém poločase jsme si vytvořili jasné gólové příležitosti, ale bohužel bez úspěchu. Musím přiznat, že to nebyla moc fotbalová podívaná z obou stran, ale dva body z venku se počítají.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - M. Adámek [-] (89. R. Kadečka [-] ) , K. Šmejkal [-] , D. Kopecký [-] (71. L. Fligr [-] ) , A. Pena [-] (71. L. Sklenařík [-] ) , K. Kubelka [-] (19. D. Starý [-] ) - J. Vokřál [-] , P. Linart [-] , T. Cupák [-] , J. Březina [-] - J. Fiala [-]

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - V. Vopařil [-] (76. T. Marc [-] ) , A. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , J. Mučka [-] , D. Borovička [-] , A. Jochlík [-] (46. J. Pokorný [-] ) , J. Šedina [-] , A. Kliment [-] , J. Flieger [-] , M. Vostrovský [-]

ŽK: 49. A. Pena - 77. T. Marc , 81. A. Vosecký , 91. P. Šafář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vnuk Josef - LINHART Tomáš (N), SODOMA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích