3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 10:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty dobře rozjetý zápas v Janově ztratily


Branky


14

Zápas dvou rozdílných poločasů. Přesně tak by se dalo popsat utkání Pustovět, které zavítaly do Janova. Domácí měli na svém hřišti mírnou výhodu, ale tu dokázali hosté smazat a především v první půli být těmi, kdo má k úvodní brance blíže. Po bezbrankovém poločasu ale udeřil jako první Janov, své vedení navýšil a do závěrečného hvizdu ho už nepustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty zaskočily

Vzhledem ke stavu a povaze domácího hřiště byla výhoda na janovské straně. Tu ale domácí fotbalisté nedokázali zejména v prvním poločase využít. Pustověty do zápasu vstoupily dobře a měly více ze hry. Se specifickým terénem se velmi rychle hosté seznámil a jakoby jim nedělal vůbec žádné problémy.

 

První dějství nabídlo několik šancí na obou stranách. Janovské příležitosti likvidoval Beneš a na druhé straně měl o něco více práce brankář Melč, který držel několika výbornými zákroky svůj tým a fotbalisté Pustovět ho ne a ne překonat. Zejména díky brankářům a nepřesné koncovce obou týmu se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

 

Důležitý první gól

Druhý poločas nabídl vyrovnaný začátek a oba týmy věděly, že bude důležitý první gól. A ten přišel v 52. minutě a radoval se Janov. Zuska se po autovém vhazování odpoutal od bránícího hráče, odvrácený míč hostujícím obráncem se vrátil zpět na jeho kopačky a z hranice šestnáctky levou šajtlí dostal míč přes Beneše - 1:0. Úvodní branka přinesla klid na domácí kopačky a na hostujícím celku bylo vidět, že ho první gól poznamenal.

 

Janov získával postupem času pevnější půdu pod nohama a Pustověty na domácí gól nedokázaly odpovědět. V 66. minutě navíc Janov své vedení navýšil. Přímý kop nedaleko od rohového praporku dokázal Beneš vyrazit, míč se ale odrazil na hranici vápna, kde byl s pohotovou a nechytatelnou dorážkou pod břevno připravený Konvalinka - 2:0.

 

Pustověty měly stále o co hrát, ale svou velkou šanci na kontaktní branku nevyužily díky dalšímu dobrému zákroku Melče a i když ve zbytku zápasu otevřely zadní vrátka, kýžená branka nepřišla, a tak v závěru korigovali skóre ještě jednou domácí. Hostující defenziva nechala trestuhodně propadnout míč na kopačku Konvalinky, jehož zakončení Beneš dokázal zneškodnit, ale míč si velmi rychle našel Marhevský a uklidil ho za brankovou čáru - 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, předstoper: Zápas byl zase o tom, kdo dá první gól. První poločas byly Pustověty herně určitě lepší, měly i více šancí. Ve druhém poločase jsme taky začali hrát trochu po zemi a bylo to znát. Vytvořili jsme si dost šancí a tři z nich proměnili. Oba gólmani předvedli skvělé zákroky, ale ten náš nás neskutečně podržel.

TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, obránce: Utkání dvou poločasů. V prvním poločase jsme domácí zaskočili a měli více ze hry. Dokázali jsme si vytvořit i brankové příležitosti, ale proti změně skóre byl domácí Melč. I Janovští si vytvořili své šance, které zneškodnil Beny. Druhý poločas byl vyrovnaný až do první branky. Tato branka nás zase zlomila a domácí postupem času měli více ze hry, z čehož pramenila i druhá branka. V závěru utkání jsme vsadili vše na jednu kartu a i když jsme si šance vytvořili, míč do sítě se nám nepodařilo dostat, a tak domácí v nastavení přidali třetí branku. Výkon nebyl špatný, ale bez branek se nedá vyhrát.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] , A. Alijevič [-] , L. Roubík [-] , J. Kail [-] , R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , M. Amler [-] (46. M. Marhevský [-] ) , F. Houda [-] , J. Melč [-] (72. V. Zuska [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Holeček [-] , M. Peták [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , J. Jiroušek [-] (74. M. Hanuš [-] ) , J. Knap [-] , T. Černý [-] , M. Šimon [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 55. M. Bradáč , 60. R. Konvalinka - 60. J. Hula .
Hráči zápasu: J. Melč - O. Hula .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: SVOBODA David - VODRÁŽKA Tomáš, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:18
Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Na těžkém terénu se může stát cokoliv, třeba nějaké překvapení, které by Pustověty po nezdařilých kolech rády uvítaly. Avšak si myslím, že Janov si domácí body uhlídá a potvrdí roli favorita.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:23
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 14:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:52
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích