EXPERT TIP - 12.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 21.10.2023

0

Expertem 12. kola rakovnického okresního přeboru se stává Alžběta Brabcová, bývalá hráčka pavlíkovských Lvic.




Alžběta Brabcová

Pro změnu dámský expert tip! Bětka je bývalá hráčka pavlíkovských Lvic, která teprve nedavno pověsila kopačky na hřebík. Aktuálně pomáhá s výchovou mladých pavlíkovských hráček, které s kopanou teprve začínají nebo válí s hokejkou ve florbale. Jak ji půjde tipování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 50 - 21 - 29 %
Komentář experta:

Po dalších ztracených bodech v Pavlíkově nemá zavidovská rezerva k nápravě právě jednoduchého soupeře, byť oba se krčí na samém chvostu tabulky. Sice budou mít výhodu domácího prostředí, avšak proti zkušeným Roztokám budou muset změnit především přístup.

Tip experta: 2 79 - 0 - 21 %
Komentář experta:

Očekávám šlágr kola bohatý na góly vzhledem k tomu, že oba týmy hrají ofenzivní fotbal. Pokud se Ohnivci sejdou a budou ve stejném rozpoložení jako při posledním utkání v Městečku, pak jim málokdo může sekundovat.

Tip experta: 2 36 - 14 - 50 %
Komentář experta:

Souboj dvou jménem si podobných celků, které se pravděpodobně už nějakou dobu nesetkaly. Ve vyrovnaném utkání nakonec rozhodnou zkušenosti z vyšší soutěže nad mládím z Lužné.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na těžkém terénu se může stát cokoliv, třeba nějaké překvapení, které by Pustověty po nezdařilých kolech rády uvítaly. Avšak si myslím, že Janov si domácí body uhlídá a potvrdí roli favorita.

Tip experta: 2 79 - 0 - 21 %
Komentář experta:

Výkony Pavlíkova se každým kolem zlepšují, což potvrdil skvělý obrat proti Zavidovu. Naopak domácí žehrali na absenci několika hráčů, čímž naposledy přišli o body. Vyrovnané utkání na rozlehlé pláni nakonec bude šťastnější pro hosty.

Tip experta: 1 70 - 15 - 15 %
Komentář experta:

Opět je zásadní, v jaké sestavě nastoupí Rakovník. Ovšem je již určitá pravděpodobnost, že na domácí utkání má Tatran sestavu doplněnou o důležité pilíře. Předpokládám tedy, že Žehrovice neudrží tempo s běhavými mladíky.

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Stejně jako v Janově ani v Mutějovicích není ideální hrací plocha. To však Kněževsi nevadí, ta si do defenzivní části absolutně nic nekomplikuje. Pokud bude k dispozici Tomáš Šíma, toho těžko Hředelští budou chytat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Libor Hájek 5
2. Ladislav Rác 5
3. Radek Hruška 5
4. Jaroslav Bureš 4
5. Julie Ketmanová 4
6. Jakub Vávra 4
7. Bedřich Bočánek 3
8. Václav Jelínek 3
9. Jan Zika 3
10. Petr Čech 3
11. Jiří Klik 3
12. Jakub Kail 3
13. Leoš Klik 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.