6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kanonádu Tatranu řídil hattrickem Jan Beneš


Branky


39. D. Dolák (p.) , 47. D. Dolák (p.) , 68. J. Beneš , 70. J. Beneš , 80. O. Jelínek , 90. J. Beneš
13

Minulou sezonu vyhráli, nyní čelili rakovnickému Tatranu. Fotbalisty Mšeckých Žehrovic čekala velmi těžká úloha na Šamotce, kterou hosté ale vůbec nezvládli. Gólově se nedokázali prosadit, navíc šestkrát inkasovali a na tento zápas nemohou vzpomínat vůbec v dobrém. Kanonádu domácího celku řídil hattrickem Jan Beneš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé čekání na gól

První poločas byl v režii domácího celku, přesto to ale byli hosté, kteří se dostali jako první do gólové šance. Kočí vyslal ze středu hřiště po lajně Jindru, ten si navedl míč do vápna a střelou na zadní tyč pod břevno donutil A. Beneše k výbornému zákroku. Dusno bylo i na druhé straně, ale hosté prozatím odolávali. A dokonce se i prosadili, ale branka nebyla uznána pro ofsajdové postavení.

 

Na první gól se muselo dlouho čekat. Přesto se ho příchozí diváci dočkali ještě v prvním poločase. Ve 39. minutě se hráči Mšeckých Žehrovic nestačili divit odpískané penaltě pro Tatran. Míč si na značku pokutového kopu postavil Dolák a přízemní střelou k tyči poslal brankáře na druhou stranu - 1:0. Tatran své těsné vedení udržel až do kabiny a do druhého poločasu měl mírný náskok.

Nakonec to byl debakl

Na hostech bylo znát zklamání z průběhu a také výsledku první půle. Domácí celek chtěl co nejdříve své vedení navýšit, což se podařilo po pár minutách od začátku druhé půle. A mohlo i dříve, ale Jan Husák svůj samostatný nájezd neproměnil, když se sám vyhnal kličkou brankáři do velkého úhlu a zakončení do odkryté branky včas zabránila obrana. Další branka padla znovu z pokutového kopu, který sice brankář Kolek přečetl, ale na přízemní střelu Doláka nedosáhl - 2:0.

 

Další velkou šanci domácí nevyužili, ale to je nemuselo vůbec mrzet. Kokšál vyslal ze středu hřiště za obranu Doláka, který pláchl obránci a pod sebe naservíroval na zlatém podnose nahrávku do prázdné branky J. Benešovi, který byl na hřišti pouhé tři minuty - 3:0. Ten se chytil jednoduchým gólem a započal svou střeleckou show. O dvě minuty později přenesli domácí přes Doláka a Jana Husáka míč na druhou stranu právě na J. Beneše, který se nerozmýšlel a nádhernou střelou z prvního dotyku vymetl vzdálenější šibenici - 4:0.

 

Mšecké Žehrovice se už viděly v kabině a když si vytvořily nějakou šanci, tak byl proti brankář Červený nebo zklamala hosty koncovka. Tatran si zápas užíval a byl nadále produktivní. Dolák se dostal do dvou obrovských šancí, ale na velezkušeného brankáře Kolka si znovu nepřišel. Na začátku poslední desetiminutovky udeřili domácí znovu. Vondruška dostal míč do lajny, našel ve středu hřiště Jelínka, který napřáhl ze střední vzdálenosti a nádhernou střelou vymetl šibenici - 5:0.

 

Mezi střelce se mohl zapsat i Vondruška, kterého našel na hranici vápna Dolák, ale jeho střelu zastavila spojnice. Už se zdálo, že utkání další branku nenabídne, ale opak byl pravdou. Škutchan se nechal obrat o míč Dolákem, tatranský klenot našel pod sebou v náběhu J. Beneše, který přesnou střelou k tyči zkompletoval svůj hattrick - 6:0.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, útočník: Po celou dobu utkání jsme byli lepším týmem. Drželi jsem míč na svých kopačkách a hosty skoro k ničemu nepustili. V prvním poločase jsme ještě neproměnili nějaké šance, ale ve druhém poločase nám tam padlo vše, a proto jsme zaslouženě zvítězili. Nyní nás čeká další těžké utkání v Městečku, kde budeme chtít zvítězit.

SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Konečný výsledek 6:0 vypadá hrozně. Kdyby sudí nezrušil naší branku na 0:1 pro údajný "ofsajd" a pak na druhé straně nepísknul "penaltu", mohl to být úplně jiný zápas.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
M. Červený [-] - D. Dolák [-] , A. Zaspal [-] , J. Husák [-] (65. J. Beneš [-] ) , M. Kokšál [-] (82. K. Bucek [-] ) , J. Husák [-] (75. Z. Špimr [-] ) , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] , L. Vondruška [-] , J. Kučera [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - M. Wiedermann [-] , O. Zázvorka [-] , J. Elsnic [-] , P. Petr [-] , K. Uher [-] , J. Kočí [-] (73. V. Lukáč [-] ) , R. Škutchan [-] , P. Jindra [-] , J. Kolek [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 59. D. Dolák , 84. Z. Špimr .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Kindl Adam - CHLÁDEK Michal, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:18
Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Opět je zásadní, v jaké sestavě nastoupí Rakovník. Ovšem je již určitá pravděpodobnost, že na domácí utkání má Tatran sestavu doplněnou o důležité pilíře. Předpokládám tedy, že Žehrovice neudrží tempo s běhavými mladíky.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:23
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 14:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:52
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza