M. Vodrážka 13. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes ztratila další body se hředelským béčkem


Branky


13. M. Vodrážka (p.) - 32. L. Fiška
14

Kněževes se po dvou porážkách v řadě dočkala domácí výhry s Jesenicí, ale další tři body nepřidala. Proti nedavno ještě suverénnímu celku stálo hředelské béčko, které odehrálo dobrý zápas a bere cennou remizu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes našla odpověď

V brance domácích se ukázal Javor Bečirovič, který drží hředelské áčko v I.B třídě a nyní šel pomoci i rezervnímu týmu. Hned na začátku zápasu podržel svůj tým velmi dobrým zákrokem a spoluhráči mu to vrátili vedoucí brankou. Dolejš si pokryl míč před obráncem, prostrčil jej na Sajnera, který si to namířil sám na Lennera. Domácí kapitán udělal Lennerovi kličku, kněževeský brankář jej poslal k zemi a kopala se penalta, kterou proměnil zkušený Vodrážka - 1:0.

 

Kněževes inkasovaná branka nepoložila a v dosud vyrovnaném utkání zvládli hosté po půl hodině hry vyrovnat. Fiška využil sklepnutí od svého spoluhráče kousek za hranicí vápna a práskl do míče, který mířil přesně k tyči - 1:1. Nerozhodný stav vydržel až do závěrečného hvizdu první půle a bylo jen otázkou, co nabídne druhé dějství.

 

 

Body se dělily

Stejně jako v prvním, tak i ve druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách. Jak Lenner v kněževeské svatyni, tak především Bečirovič v té domácí brance se znovu překonat nenechal. Kněževes měla v zápase více šancí ke skórování, ale koncovka nebyla nejsilnější stránkou hostujícího celku. Ani domácí ale v závěru své tutovky nevyužili, a tak se body nakonec dělily.

 

Galerie od Štefana Ferencze a Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Na pohled se musel fotbal divákům líbit. Soupeři chyběl Šíma s Růžičkou, což bylo znát, stejně jako byl znát u nás v brance Javor Bečirovič. Dokázali jsme jít po penaltě do vedení, ale soupeř dokázal ještě v prvním poločase vyrovnat. Oba týmy měly šance a oba mohly vyhrát, navíc my jsme v závěru měli dvě tutovky. Nakonec ale asi zasloužená remiza.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Abych ravdu řekl, tak už vyhlížíme zimní přestávku. Tréninková morálka upadá a k tomuto zápasu jsme odjeli kromě mě pouze s jedním náhradníkem do pole a s náhradním gólmanem. Podle toho také naše poslední výkony vypadají. I přesto ke vší úctě k soupeři jsme dva body ztratili. Měli jsme spoustu gólových šancí, ale jsme jaloví v koncovce a to nás stojí body.



Sestavy


FK Hředle B
J. Bečirovič [-] - P. Sajner [-] (70. J. Borský [-] ) , M. Dolejš [-] (77. J. Smutný [-] ) , M. Vodrážka [-] , M. Sahaidak [-] , D. Minařík [-] , D. Minařík [-] , D. Brož [-] , J. Loder [-] (65. M. Malecký [-] ) , D. Kroupa [-] , T. Vitner [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Kříž [-] (70. R. Hertl [-] ) , D. Mašík [-] (50. J. Žemlička [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 20. M. Dolejš .
Hráči zápasu: D. Minařík - L. Fiška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BLOKEŠ Ondřej, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:18
Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Stejně jako v Janově ani v Mutějovicích není ideální hrací plocha. To však Kněževsi nevadí, ta si do defenzivní části absolutně nic nekomplikuje. Pokud bude k dispozici Tomáš Šíma, toho těžko Hředelští budou chytat.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:23
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 14:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:52
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů