2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty v útlumu, padly i v Pustovětech


Branky


38. O. Hula , 56. M. Peták - 89. J. Kodeš
11

Senomaty neprožívají zrovna ideální období a na hřišti se stále hledají. Jinak tomu nebylo ani v zápase s Pustověty. Domácí museli řešit hned několik absencí, což mohlo hrát Beranům do karet. Ani toto utkání ale nebylo tím, které by hostující celek vrátilo zpátky na vrchol a přišla další porážka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustovětští veterání na scéně

Pustověty musely před zápasem řešit hned několik absencí, a tak se v domácím dresu objevil v základní jedenáctce veterán V. Bičovský, Knap nebo se svou desítkou Šnobl. A právě začátek zápasu byl pasáží, kdy měli více ze hry hosté, ale veškerá útočná snaha Beranů končila v rukavicích dobře chytajícího Beneše. Utkání se postupem času vyrovnávalo a do hry se dostávali také domácí.

 

První branka zápasu a jediná v prvním poločase padla ve 38. minutě. Přetažený centr z pravé strany vracel do vápna V. Bičovský a O. Hula byl tím, kdo propálil Kučabu - 1:0. Senomatský brankář držel svůj tým v dalších situacích a byl jedním z mála, komu se v dresu Beranů dařilo.

 

Jeden gól byl málo

Pustověty si přenesly svůj herní projev z konce první půle do zbytku zápasu a právě domácí celek byl tím, kdo si vytvářel šance. Sokolu se podařilo skórovat v 56. minutě. Agilní Peták využil nahrávku Holečka do nekoncentrované obrany hostí a nedal Kučabovi šanci - 2:0. Právě senomatský brankář byl tím důvodem, proč nebylo vedení domácích ještě vyšší. Několik výborných zákroků Kučaby drželo Berany ve hře.

 

Čas ale nehrál hostujícímu celku vůbec do karet. Berani se dokázali prosadit, pro ně ale bohužel až příliš pozdě. Minutu před koncem základní hrací doby se po trvajícím tlaku prosadil Kodeš - 2:1. Zbytek utkání si domácí pohlídali a mohli se po závěrečném hvizdu radovat z cenného vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Jakub Schoř, hlavní pořadatel: Do utkání jsme šli díky zdravotním absencím ve slepené sestavě a v úvodu utkání to bylo znát. Prvních patnáct minut měli více ze hry hosté, ale všechny jejich šance zlikvidoval dnes výborný Beneš. Poté se hra vyrovnala a postupně jsme přebrali iniciativu, což vyústilo v první branku. V druhé půli jsme pokračovali v nastolené hře, kdy jsme měli několik vyložených šancí. Skórovat se nám však podařilo jen jednou. Poté se však začala na našich hráčích projevovat únava a hosté se dostali do tlaku, ze kterého vytěžili branku, naštěstí pro nás až v 89. minutě. Utkání bylo ubojované, ale získali jsme tři body, které jsme už nutně potřebovali.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Z naší strany, kromě výkonu Kučaby, který nás několikrát podržel, není v tomto zápase nic k hodnocení. Náš výkon provázela bída s neschopností a domácí zaslouženě získali tři body.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - D. Šnobl [-] , P. Holeček [-] , M. Peták [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , J. Knap [-] , V. Bičovský [-] , M. Šimon [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Vávra [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , R. Trešl [-] , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] , L. Vrbata [-] (78. T. Pichner [-] ) , M. Sailer [-] (52. J. Šnídl [-] )

ŽK: 74. J. Kodeš .
Hráči zápasu: P. Hovorka , M. Peták , M. Beneš - O. Kučaba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:28
Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: remíza

Pustověty v posledních třech zápasech nedokázaly vstřelit ani jednu branku. Pravdou však je, že měly poměrně těžký los. Proti Beranům je ale taky nečeká nic snadného. Ve vyrovnaném utkání celků ze středu tabulky budeme těžko hledat vítězné mužstvo.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:50
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:14

Tip: výhra hostů