EXPERT TIP - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

Expertem 13. kola rakovnického okresního přeboru se stává Julie Ketmanová, hráčka pavlíkovských Lvic.




Julie Ketmanová

Máme tu další ženský expert tip! Po Bětce Brabcové nám své tipy poskytla také Julie Ketmanová. I ta se ve fotbale pohybuje a pokud čas dovolí, ráda na okresní kopanou zavítá. Jak si fotbalistka a fanynka pražské Sparty, která se pár kol zpětně blýskla dvěmi vstřelenými góly za zápas, v tipování povede?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Žehrovice letos nejsou tolik dominantní jako tomu bylo předchozí sezónu. I přes to by domácí utkání s trápící se rezervou Zavidova měli zvládnout bezpochyby vítězně a spravit si tak chuť po neúspěchu s lídrem tabulky.

Tip experta: 0 27 - 18 - 55 %
Komentář experta:

Pustověty v posledních třech zápasech nedokázaly vstřelit ani jednu branku. Pravdou však je, že měly poměrně těžký los. Proti Beranům je ale taky nečeká nic snadného. Ve vyrovnaném utkání celků ze středu tabulky budeme těžko hledat vítězné mužstvo.

Tip experta: 2 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

Tatran má na okresní přebor několik nadstandardních a rozdílových hráčů. Ovšem v Městečku to budou mít ztížené místní malou hrací plochou a touhou domácích hrát ofenzivní fotbal. I tak si s tím Tatran poradí a neztratí, i když to nebude mít zrovna jednoduché.

Tip experta: 2 27 - 9 - 64 %
Komentář experta:

V tomto utkání se mi těžko hledá favorit. Roztoky se prezentují poměrně dobrým fotbalem, ale trápí je neproměněné šance. Jesenice je v mých očích nevyzpytatelné mužstvo. Bude to velmi vyrovnaný zápas, ze kterého nakonec o chlup lépe vyjdou hosté.

Tip experta: 1 73 - 27 - 0 %
Komentář experta:

Kněževes se aktuálně ukazuje v úplně jiném světle než v sezóně minulé. Hodně těží z fyzických parametrů Šímy, tudíž pokud bude k dispozici, tak sparťanské obránce nečeká žádná procházka růžovou zahradou. Domácí si své body dokáží uhlídat a potvrdit tak své postavení v tabulce.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pavlíkov do této sezóny nevstoupil vůbec přesvědčivě. Každopádně se zápas od zápasu zlepšuje a domácí střetnutí s rezervou Hředel pro ně bude velmi důležité. Věřím, že to zvládnou a přeskočí tak Hředle v tabulce.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Šlágrem kola bude jednoznačně jediné nedělní utkání celků, které v tabulce od sebe dělí pouhý bod. Baník je doma zatím bezchybný a tuto sérii bude chtít i nadále prodloužit. A taktéž ani nebude chtít ztratit krok s vedoucím Tatranem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Bureš 7
2. Jiří Jůna 7
3. Václav Jelínek 6
4. Jakub Vávra 5
5. Petr Čech 4
6. Jiří Klik 4
7. Julie Ketmanová 4
8. Ladislav Rác 4
9. Leoš Klik 3
10. Bedřich Bočánek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.