3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov přidal další výhru, odneslo to béčko Hředel


Branky


11

Dvě vítězství. To je společný jmenovatel obou celků, které v rámci 13. kola vzájemně změřily své síly. Hředelská rezerva mohla a chtěla navázat na cennou remizu s Kněževsí, domácí naopak chtěli zapomenout na těsnou prohru z Jesenice a urvat tři body na svou stranu. Svůj cíl naplnil Pavlíkov, který šel do vedení po dvou slepených gólech a vítězství si vzít už nenechal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se muselo čekat

Pavlíkov postupem času získával pevnější půdu pod nohami a také převahu, ze které pramenily šance. Domácí ale své příležitosti nedokázali využít, i když některé z nich doslova volaly po gólu. I hostující rezerva se dostala do zajímavých možností, ze kterých mohla potrestat neproměněné šance svého soupeře, ale ani na druhé straně branka nepadla. První poločas tak gól nenabídl.

 

 

Hředelské chyby potrestány

Začátek druhé půle nezastihl hředelskou rezervu vůbec v dobrém rozpoložení. Hned ve 47. minutě potrestal zaváhání v zadních řadách Hekl a nasměroval svůj tým ke třem bodům - 1:0. O čtyři minuty později hosté znovu chybovali a tentokrát byl na konci akce s přesným zakončením Procházka - 2:0. Hostující celek musel dotahovat dvougólové manko, stále ale zbývalo spoustu času. V 59. minutě dal najevo svůj nesouhlas s řízením zápasu asistent hředelského béčka Bohuslav Hübsch a odměněn byl žlutou kartou.

 

Dvě slepené branky do hostující sítě nebyly pro zelenobílé ničím příjemným, i tak se ale hředelské béčko po zbytečném vyloučení zkušeného Vodrážky ze 71. minuty za nevhodná slova na adresu pomezního sudí a také za červenou kartu pro asistenta Bohuslava Hübsche dokázalo prosadit a vrátit se do hry. Krásnou ranou se po chybě v domácí rozehrávce prezentoval Malecký a Erben byl na jeho pokus krátký - 2:1. I přes početní nevýhodu se hosté hnali za vyrovnáním, to se ale nekonalo. Početní převaha na hřišti byla znát a v 86. minutě se za svůj velmi dobrý výkon odměnil druhou branku Hekl a bylo rozhodnuto - 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Polcar, záložník: I přes výhru a zisk tří bodů to nebyl zápas, který lze hodnotit jen kladně. Od začátku zápasu jsme byli více na míči a na polovině soupeře. Vytvořili jsme si dost gólových příležitostí, které jsme trestuhodně zahodili. Bylo štěstí, že po naší nemohoucnosti dopravit míč do sítě, nedokázali ani Hředelští asi ze dvou šancí překonat našeho brankáře. Po změně stran jsme v krátké době dali dva góly a to nám přineslo více klidu na kopačky a hru jsme kontrolovali. Ke konci zápasu a naší chybě soupeř snížil. Brzy jsme ale využili další z mnoha šancí a stanovili tak konečný výsledek na 3:1. Body důležité a zasloužené.

FK Hředle B
Pavel Hrbek, střídající hráč: Prvních dvacet minut se hrálo vyrovnaně, poté byla již zřejmá převaha domácích. Hrálo se převážně na naší polovině. Do poločasu byly šance na obou stranách, nicméně gól nepadl. Do druhého poločasu jsme vstoupili nešťastně a hned na jeho začátku jsme během čtyř minut dostali zasloužené góly po našich chybách. Většinou se hrálo na naší polovině. Bomba Maleckého pak zajistila jednogólový rozdíl, to už jsme ale hráli po vyloučení Vodrážky v deseti za slovní urážku rozhodčího. Dobře hrající domácí přidali v závěru třetí branku. Podle mého názoru výhra domácích je zasloužená.



Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - L. Hekl [-] (86. K. Kraus [-] ) , O. Kraus [-] (70. M. Benada [-] ) , O. Vávra [-] , V. Kononets [-] (70. F. Zaspal [-] ) , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] , V. Hornof [-] , J. Jiřík [-]

FK Hředle B
D. Malý [-] - M. Dolejš [-] , P. Sajner [-] (80. P. Hrbek [-] ) , M. Vodrážka [-] , D. Čapek [-] , J. Smutný [-] , T. Bureš [-] , J. Borský [-] , M. Malecký [-] , D. Kroupa [-] , V. Hladký [-]

ŽK: 25. D. Čapek , 32. M. Vodrážka , 55. M. Dolejš . ČK: 74. M. Vodrážka .
Hráči zápasu: L. Hekl , P. Chytrý .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - HAMOUZ Michael, KALAŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:28
Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra domácích

Pavlíkov do této sezóny nevstoupil vůbec přesvědčivě. Každopádně se zápas od zápasu zlepšuje a domácí střetnutí s rezervou Hředel pro ně bude velmi důležité. Věřím, že to zvládnou a přeskočí tak Hředle v tabulce.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:50
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:14

Tip: výhra domácích