T. Hykel 39.
P. Rubý 48. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

23.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Válcovny pod novým kabátem


Branky


39. T. Hykel , 48. P. Rubý (p.)
11

Ve 23. Kole přivítaly Válcovny na svém hřišti rezervu slovacka. U týmu Frýdku Místku došlo ke změně na lavičce, kde skončil trenér Robert Pištěk, který odešel do Baníku U19 a nahradila ho známá tvář pro frýdecké a to Martin Šrámek. Na premiéru trenéra Šrámka se přišlo podívat necelých 400 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odolávání tlaku v úvodu utkání

Začátek utkání ovšem patřil spíše hostům. Kratochvíla pálil do sklepnutého míče spoluhráče, ale kapitán Velner tento pokus zblokoval. Úvodnímu tlaku tak Lipina odolala a dostala se do hry. Takticky velmi svázané utkání nabídlo pramálo šancí. Pokus Neumanna okolo půlhodiny hry skončil pouze na břevnem soupeřovy brány. Po chvíli zkoušel Rubý dalekým nákopem oslovit Hykela, ale jeho přihrávka pod sebe našla pouze brankáře Balciara. Ve 39. minutě Gorčica poslal nákop za obranu, tam se jej z pravé strany Neumann snažil prostrčit na Bittu, který míč pustil na volného Tomáše Hykela a ten zakončil do prázdné svatyně - 1:0. Ještě před poločasovou přestávkou si Slovácko vypracovalo příležitost na srovnání, ale hostující útočník nevtěsnil svůj pokus mezi tři tyče.

Skvělý vstup do druhé půle

Vstup do druhé půle byl ze strany Lipiny fantastický. Už v patnácté vteřině si hostující defenzíva neporadila s nákopem, který skončil u rozeběhnutého Hykela, jenž přehlavičkoval vybíhajícího gólmana. Ten jej nedovoleným zákrokem zranil a poslal k zemi, sudí odpískal pokutový kop. K exekuci penalty se postavil Patrik Rubý a střelou do levé části brány se nemýlil - 2:0. Hosté následně vrhli své sily do útoku, ale nevytvořili si žádnou větší šanci na překonání Lasáka. V 74. minutě se po šťastném odrazu dostalo několik frýdeckomísteckých hráčů k míči, ale ani toto zakončení neskončilo v bráně. Konec utkání si hráči v modrých dresech s bílou šerpou pohlídali a zvítězili 2:0. Tři body tak zůstaly na Stovkách a Frýdek-Místek se dostává na 10. příčku.

 

 Sestřih utkání zdroj: FK Frýdek Místek 



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Domácí trenér Martin Šrámek: „Strašně důležité vítězství. Kluci dnes zvládli takticky těžké utkání proti kvalitnímu soupeři velmi dobře, především v obranné fázi jsme byli precizní. Po převzetí týmu jsme na všechny změny měli jenom čtyři dny, ale věříme, že cesta kterou chceme jít je správná. Chceme nalákat diváky zpět do našich ochozů a hrát fotbal, který se bude všem líbit. Všem fanouškům, kteří dorazili patří velké díky, i když se v televizi hrálo velké hokejové utkání, dali přednost fotbalu a podpořili nás.“




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
K. Lasák [-] - P. Rubý [-] , A. Gorčica [-] (87. J. Harušťák [-] ) , T. Hykel [-] (49. K. Michlík [-] ) , D. Bialek [-] , M. Bitta [-] (65. E. Ogbu [-] ) , M. Obuch [-] , M. Neumann [-] (87. P. Zupko [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , R. Coufal [-]

1. FC Slovácko B
M. Balciar [-] - R. Severa [-] (85. K. Akumagoa [-] ) , D. Kim [-] (74. A. Kočí [-] ) , B. Milanov [-] , A. Onuoha [-] , M. Novák [-] , D. Holásek [-] , D. Okoromi [-] , D. Kratochvíla [-] , V. Bartoš [-] , Š. Břečka [-] (74. M. Radoičic [-] )

ŽK: 86. A. Gorčica .
Počet diváků: 392. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SLABÝ Jiří, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Jan Holzer
Tip experta: remíza

Ani jeden tym nemá formu a oba dva potřebují vyhrát, takže tipuji remizu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Frýdek si připíše domácí výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů