Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 10:15

23.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby, body zůstaly na Bazalech


Branky


11

Ve 23. Kole přivítala rezerva Baníku na Bazalech FC Hlučín. Baník měl možnost si vytvořit menší náskok na čele tabulky před Karvinou, která prohrála se Zlínskem. Hlučín naopak po nepříliš dobrém vstupu do jara chtěl na Bazalech bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda nuda, šeď šeď

Prvních osm minut bez pokusů na bránu, hra se zatím přelévá ze strany na stranu, kde zatím větší snahu mají domácí. V 15. minutě první vážnější situace a to střela Hlučína zpoza vápna, po teči následoval roh, který Hlučín nebezpečně rozehrál na zadní tyč, kde jeden z domácích hráčů se snažil odehrát balón a málem trefil vlastní bránu. 20. minuta další pokus hostů a skvělý zákrok domácího stopera, který pokus tečoval opět na roh. 23. minuta skvělé přenesení míče na levou stranu, kde nakonec Muhammed Sanneh vyslal míč do vápna, kde našel Kašpárka, ale ten trestuhodně přestřelil bránu hostů. Ve 32. minutě domácí Málek skvěle projel po pravé straně, ale ještě lépe se prezentoval hostující obránce, který sice riskoval, ale předvedl zkušený zákrok a odebral Málkovi míč. Ve 44. minutě chtěl prověřit brankáře Murina jeden z hráčů domácích, ale jeho střela šla vedle brány. První poločas tedy skončil bez vstřeleného gólu - 0:0.

Skvělý vstup a navýšení vedení

Hned po třech minutách druhé půle se prosadil stoper Baníku Emmanuel Aririerisim a to po standartní situaci, kdy hosté pak ještě reklamovali faul, ale rozhodčí Proske gól uznal 1:0. Baník tlačil hosty, které bohužel v druhé půli trápil jak přechod dopředu, tak kombinace. Od 50. minuty se už do útoku tlačil i Hlučín, v 57. minutě měli hosté k dispozici standartní situaci, ale Kania vyslal až moc dlouhý centr, který nikdo z hráčů Hlučína už nedostihl. V 70. minutě nejprve zablokována střela domácích, ale následně během pár sekund akce po pravé straně a Ondřej Chvěja na dvakrát ve vápně dotlačil míč za brankáře Murina - 2:0. Další pokus měl Ondřej Moučka, který pálil zpoza šestnáctky, ale opět jeden z obránců střelu odrazil na roh. Navýšit vedení mohl Baník, když míč propadl na Kilibardu a ten vyslal projektil na brankáře Murina, ten předvedl skvělý zákrok a domácí měli ještě k dispozici roh, ale z něj nic nevyprodukovali. Nakonec se povedlo Baníku vstřelit třetí branku a to v 90+3 minutě, když Ondřej Chvěja poslal krásnou průnikovou přihrávku do vápna na Kašpárka a ten šajtlí prostřelil brankáře Murina - 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Trenér Baníku Josef Dvorník: "Jak jsem očekával, Hlučín byl těžkým soupeřem. Dokázal to hlavně v prvním poločase, kdy ten zápas byl vyrovnaný. My jsem dobře bránili, dopředu jsme ale byli nepřesní a nedokázali jsme udržet míč nahoře a ani dostávat do vyložených gólových situací. Co se týče druhého poločasu, stoprocentně nám pomohla standardka. Druhý poločas jsme byli kvalitnějším týmem a soupeř si nevytvořil žádnou situaci ke vstřelení gólu. My pak zhruba od té 70. minuty měli více prostoru, abychom chodili do brejkových situací. Byli jsme z nich nebezpeční a dali nakonec dva další góly, které byly po pěkných kombinacích."

FC Hlučín
Trenér Hlučína David Levčík: "Řekl bych, že první půle byla z naší strany hodně dobrá. Měli jsme i více gólových šancí. Škoda jen, že se nám žádná nepodařila proměnit. V jednom případě dokonce domácí vykopávali balon z brankové čáry. O poločasové přestávce jsme si řekli, že nemůžeme polevit. Jenomže hned v úvodu jsme po sérii špatných odkopů vyrobili zbytečný roh a domácí nám po něm dali vedoucí branku. To je uklidnilo a dostalo na koně. Pak jsme inkasovali druhou branku a nakonec do otevřené obrany třetí. Když to shrnu, tak druhý poločas nám vůbec nevyšel."



Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - E. Aririerisim [-] , D. Fadairo [-] (77. M. Kilibarda [-] ) , M. Málek [-] (46. O. Chvěja [-] ) , R. Šudák [-] (63. M. Temel [-] ) , D. Kašpárek [-] , D. Holaň [-] (88. J. Drozd [-] ) , . Ferreira [-] (77. T. Sirotek [-] ) , S. Muhammed [-] , P. Měkota [-] , D. Krupička [-]

FC Hlučín
R. Murin [-] - M. Praus [-] , S. Kulig [-] , D. Hasala [-] , T. Kovala [-] (69. R. Plesník [-] ) , V. Kolaska [-] , O. Moučka [-] , D. Mládek [-] (76. L. Levčík [-] ) , D. Smékal [-] (76. J. Ptáček [-] ) , L. Kania [-] (85. A. Zajíček [-] ) , T. Cabadaj [-]

ŽK: 19. D. Krupička - 54. T. Cabadaj .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - DORUŠÁK Petr, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Jan Holzer
Tip experta: výhra hostů

Věřím Hlučínu jelikož jsem tam stravil necelé 3 roky, je to šlágr kola, zrovna tento zapas nemá favorita, ale znám Hlučín a jejich sílu kabiny a takových velkych zapasu, takže věřím že to zvládnou, i když na tom nejsou moc dobře herně ani výsledkově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Baník doma porazí Hlučín.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích