J. Smrček 42. (vl.)
M. Kopecký 46.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov se přiblížil k záchraně výhrou nad Šternberkem


Branky


42. J. Smrček (vl.) , 46. M. Kopecký
9

Baťov vstoupil do jarní části sezóny ve velkém stylu. Porazil nebezpečný Šternberk, navíc s čistým kontem. O výhru svého týmu se hlavičkami postarala dvojice Kašík a Kopecký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K výhře svůj tým nakopl v závěru poločasu Kašík

V úvodu bylo na hráčích znát, že jde o první jarní zápas. Týmy se oťukávaly, tempo utkání navíc brzdilo větší množství technických chyb na obou stranách. Do prvního náznaku šance se dostal Adam Bršlica, jenž však skvělý pas Kopeckého nedokázal umístit mezi tři tyče. O chvíli později se krásnou ránou prezentoval Sotolář, domácí tak začali postupně přebírat otěže zápasu.

I přesto se hrál ve zbytku poločasu opatrný fotbal. 42. minuta však přinesla větší průlom, když domácí dostali výhodu přímého kopu. Centr do vápna ještě stačil brankář Kopřiva vyboxovat, avšak následný Kadlecův centr se snesl přesně na hlavu Jakuba Kašíka, jenž na zadní tyči uklidil míč do prádzné brány - 1:0. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Baťov.

Za pět minut bylo o vítězi rozhodnuto

Vše podstatné se ve druhé půli událo během prvních pěti minut. Domácí Baťov nastoupil na soupeře ve velkém stylu a už ve 46. minutě se mohl radovat z navýšení skóre. Po Šiškově skvělé individuální akci a centru se k hlavičce dostal Michal Kopecký, který k radosti domácích fandů rozvlnil síť - 2:0. Ve 49. minutě se aktivní Kopecký navíc dostal za obranu soupeře a David Kuba jej musel zastavit za cenu faulu a druhé žluté karty. Hosté tak šli rychle do deseti.

Výhoda početní převahy však fungovala obráceně. Domácí se uspokojili a přenechali iniciativu hostům. I v deseti se tak dostávali do brankových příležitostí, z nichž vyčníval pokus Zifčáka z 63. minuty, jenž vyrazil Vitásek krásným zákrokem. S dalšími příležitostmi si obrana Baťova dokázala poradit, v závěru už ani unaveného soupeře nepustila do závěrečného tlaku.

Baťov se tak může radovat ze zisku důležitých třech bodů a přiblížení se k místům zaručující záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych (asistent trenéra): V sobotní odpoledne nás čekal úvodní zápas jarní části proti Šternberku. Myslím, že první poločas jsme odehráli velmi dobře. V obraně jsme byli pozorní a soupeře k ničemu nepouštěli. My jsme byli aktivnější, ale do větších šancí jsme se také nedostali. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, tak se hlavou prosadil i za přispění hostující obrany Kuba Kašík. Hned na začátku druhého poločasu jsme vedli již 2:0, kdy se po pěkné kombinaci hlavou prosadil Míša Kopecký. Chvíli na to šli hosté do deseti a nám se nabídla poměrně dlouhá přesilovka. To nám parodoxně uškodilo, přestali jsme být aktivní a nepodrželi jsme míč na svých kopačkách. Soupeř hru zjednodušil a se silným větrem v zádech nás dlouhými nákopy zatlačil. V jednom případě nás podržel Roman Vitásek. Jinak jsme to uskákali a Šternberk do větších šancí nepouštěli. Se druhým poločasem určitě spokojení nejsme, představovali bychom si dohrát zápas ve větším klidu s míčem u nohy. Každopádně vítězství je pro nás hodně důležité, snad nás povzbudí do další práce. Taky jsme rádi, že jsme vzadu neinkasovali. Kluky za úvodní zápas chválíme a už se soustředíme na důležité utkání v Přerově.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] (58. D. Hink [-] ) , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] , J. Kadlec [-] , J. Sotolář [-] , J. Novák [-] (81. M. Bína [-] ) , M. Kopecký [-] (84. R. Chytil [-] ) , V. Zapletal [-] , P. Bršlica [-] , A. Buchta [-]

FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - M. Vašička [-] , T. Drmola [-] , A. Vítek [-] , D. Kuba [-] - T. Knebl [-] (62. Š. Sedláček [-] ) , P. Hustý [-] , F. Zvědělík [-] , M. Sitta [-] (62. R. Odstrčil [-] ) - P. Zifčák [-] - J. Smrček [-] (62. O. Komárek [-] )

ŽK: 54. J. Sotolář , 67. A. Buchta - 15. D. Kuba , 54. T. Drmola . ČK: 49. D. Kuba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Poláček David - VLK Ondřej, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích