2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj vyzněl lépe pro Přerov


Branky


10

Přímý souboj o záchranu mezi Přerovem a Baťovem vyzněl lépe pro domácí tým. Přerov v bojovném utkání zdolal svého soupeře 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný první poločas přinesl jednu branku

Důležitost tohoto zápasu byla cítit na každém kroku. Částečně to šlo vypozorovat i z hřiště, kdy hráči fanouškům nabídli velice bojovné utkání. Domácí se hned v 1. minutě mohli dostat do vedení, když Braunovu střelu vyrazil Vitásek jen k nohám Repčeka, ale ten v dobré pozici selhal. Na druhé straně se mohl prosadit Bršlica, ale jeho střelu zblokoval obětavým zákrokem Kratochvíl s Javorou.

Ráz utkání dal ve 29. minutě Martin Repček, jenž se nejprve uvolnil přes obránce a poté technickou střelou na zadní tyč překonal Vitáska - 1:0. Do konce půle ještě mohl vedení Přerova navýšit Caletka, ale v pozici před brankářem nemířil přesně. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Přerov.

Domácí ještě přidali potvrzovací branku

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a hned si vytvořili zajímavou příležitost, která ale zůstala nevyužita. Na druhé straně ale byli úspěšní domácí, kteří v 72. minutě navýšili své vedení, když z křídelní pozice našel Repček na přední tyči volného Hynka Caletku a ten dostal míč do sítě.

Ve zbytku utkání se hosté snažili o snížení stavu, což nahrávalo naopak Přerovu, jenž hrozil z brejkvých situací. Žádný ze svých protiútoků už ale neskončil v síti. Veloice důležitý duel zvládl Přerov a porazil Baťov 2:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
David Chuda (trenér): Baťov dnes předvedl sympatický výkon. Hrálo se vyrovnané utkání, které rozhodla první branka, kterou jsme dali zaplať pánbůh my. V pozici, kdy hrajeme dobře, ale nemáme body jsme byli letos nesčetněkrát, takže jsem rád, že jsme to zvládli především výsledkově. Nejen mě, ale i hráče potěšila solidně zaplněná tribuna. Můžeme se v klidu nadechnout, vyhodnotit si naši hru a připravit se na derby. Při vší úctě k důležitosti a k pikantnosti tohoto utkání však daleko víc koukám k utkání za dva týdny s Novým Jičínem. V Kozlovicích totiž můžeme jen překvapit a o to se pokusíme.

SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych (asistent trenéra): V úvodu jsme přečkali tutovku domácích. Jinak byla hra v první půli vyrovnaná, na těžkém terénu příliš kombinovat nešlo. My si vypravovali 100% šanci, kterou jsme ale neproměnili. Naopak jsme po nedůrazném odkopu tečovanou střelou inkasovali. Ve druhé půli jsme hru zjednodušili, domácí zatlačili a hrálo se prakticky ne jednu branku. Bohužel jsme svoje šance neproměnili a z rychlého brejku dostali druhý gól. Pak už bylo těžké s výsledkem něco udělat. Za nás zbytečná porážka, minimálně na bod v Přerově určitě bylo.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
P. Kratochvíl [-] - P. Janyška [-] , H. Caletka [-] , M. Repček [-] (75. A. Kocian [-] ) , J. Masný [-] (67. J. Nezval [-] ) , D. Řezník [-] , P. Javora [-] , J. Verbich [-] (67. D. Horák [-] ) , J. Braun [-] , M. Kytlica [-] (46. D. Kuča [-] ) , T. Čtvrtníček [-] (78. F. Kuča [-] )

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] (57. R. Chytil [-] ) , J. Kadlec [-] , J. Sotolář [-] (87. F. Medek [-] ) , J. Novák [-] (78. D. Hink [-] ) , M. Kopecký [-] (78. M. Bína [-] ) , V. Zapletal [-] (57. P. Votava [-] ) , P. Bršlica [-] , A. Buchta [-]

Počet diváků: 210. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - KOSTELNÍK Tomáš, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Aleš Rus
Tip experta: výhra domácích

Baťovu nebude svědčit rychlostní styl Přerova a ten vyhraje. Navíc přerovští na podzim nebyli úplně spokojení s rozhodčími, takže jim to budou chtít vrátit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza