D. Bezděk 25. (p.)
R. Skácel 90.
2:1
(1:0)
60. R. Adamčík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechovice o výhře nad Rýmařovem rozhodly v nastavení


Branky


25. D. Bezděk (p.) , 90. R. Skácel - 60. R. Adamčík (vl.)
11

Dramatické rozuzlení nabídl fanouškům divizní duel mezi Všechovicemi a Rýmařovem. Domácí se nakonec radovali z ubojovaného vítězství, když o zisku třech bodů rozhodli až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou aktivitu přetavili ve vedoucí gól

V prvním poločase byli aktivnější domácí Všechovice, které si hned od úvodu utkání vytvářely brankové příležitosti. Hned ve 14. minutě mohl svůj tým poslat do vedení Staněk, nicméně poloodkrytou bránu trestuhodně minul.

Ve 25. minutě však svůj tlak přetavily v úvodní gól zápasu. Bylo to po odpískaném pokutovém kopu, přičemž ten bezpečně proměnil David Bezděk - 1:0.

Všechovice pokračovaly v dobrém výkonu, v dalších šancích ale soupeře podržel brankář Pitron. Naopak ve 40. minutě mohl vyrovnat Jeřábek, ale jeho nádherná střela z přímého kopu skončila na břevně. A když ani Navrátil z dorážky neuspěl, do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro Všechovice.

Rozhodnutí přišlo v závěru

I do druhé půle vstoupili domácí aktivněji. Hned zkraje poločasu mohl vedení svého týmu navýšit Orava, ale Pitron míč pěkným zákrokem vyrazil na roh. Na druhé straně z dobré pozice selhal Navrátil.

Petr Navrátil si však spravil chuť v 60. minutě, když rozjel gólovou akci, přičemž po jeho přihrávce servíroval míč před bránu Křepelka, ale jeho nabídka našla pouze domácího Adamčíka, který si míč srazil do vlastní sítě - 1:1. Rýmařov se tak nadechl k obratu a snažil se o obrat.

Rozhodnutí ale přišlo v 90. minutě na druhé straně. Po akci domácích se na zadní tyči ocitl osamocený Radek Skácel, jenž hlavou dostal míč do sítě. Na tento pozdní gól už Rýmařov nedokázal zareagovat. Utkání tak skončilo 2:1 pro Všechovice.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik (trenér): Prohra mrzí. Chtěli jsme aspoň bod, aby nás mužstva, která jsou za námi, nepřeskakovala. Bohužel. Inkasovat v poslední minutě vždy mrzí. I kdybychom byli lepší my, nebo když byl lepší soupeř, ztratit bod v poslední minutě, to hodně bolí.



Sestavy


Tatran Všechovice
P. Jílovec [-] - T. Orava [-] (69. D. Rolinc [-] ) , T. Cubo [-] , R. Adamčík [-] , D. Bezděk [-] (56. M. Lasovský [-] ) , M. Kopecký [-] (56. A. Vahalík [-] ) , D. Kuchař [-] , M. Staněk [-] , V. Vozák [-] (69. R. Skácel [-] ) , T. Richter [-] , Š. Kurfürst [-]

SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - P. Kršek [-] , M. Němec [-] (60. R. Marek [-] ) , T. Palys [-] , D. Furik [-] , K. Kocúr [-] , T. Furik [-] (88. J. Zapletal [-] ) , P. Jeřábek [-] , M. Křepelka [-] , P. Navrátil [-] , J. Kocúr [-] (78. A. Daniel [-] )

ŽK: 6. T. Cubo , 77. M. Lasovský - 13. J. Kocúr , 46. T. Furik , 58. P. Kršek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SKLÁŘ Jiří - TRIGAS Paskal, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Aleš Rus
Tip experta: remíza

Těžké na tipování, oba týmy jsou hodně nečitelné a zápasy mají jako na houpačce. Tipuju remízu s hodně brankami.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích