Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

19.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání ve Všechovicích nabídlo osm branek. Z výhry se radovali domácí


Branky


3. T. Orava , 5. V. Vozák , 41. M. Staněk (p.) , 60. P. Hoffmann , 86. R. Skácel - 18. T. Konečný , 74. T. Los , 89. L. Závodný
13

Ve Všechovicích si fanoušci rozhodně přišli na své. Bylo k vidění hned osm branek, přičemž po zápase odcházeli do kabin štastnější domácí hráči. Všechovice porazily Kostelec na Hané 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový vstup Všechovic

Všechovice snad ani lépe do utkání vstoupit nemohly. Hned ve třetí minutě se dostaly do vedení, když Tomáš Orava dostal míč za záda Bárty a poslal svůj tým do vedení 1:0. O dvě minuty později bylo ještě veselejí, když se prosadil Václav Vozák a zvýšil na 2:0.

Hosté na tento skvělý začátek Všechovic dokázali zareagovat a už v 18. minutě snížili skóre. O to se svou brankou postaral Tomáš Konečný - 2:1. Těsně před koncem poločasu ale rozhodčí Malý odpískal pokutový kop pro domácí tým, k jehož exekuci se postavil Marek Staněk a před odchodem do kabin vrátil svému týmu dvoubrankové vedení 3:1.

Všechovice si vedení pohlídaly

Domácí o osudu utkání pravděpodobně rozhodli v 60. minutě, když už na 4:1 zvyšoval svou brankou Patrik Hoffmann. Na druhé straně v 74. minutě snižoval Tomáš Los na 4:2, nicméně k obratu svůj tým nenakop.

Naopak v samotném závěru se mezi střelce zapsal také střídající Radek Skácel - 5:2, reakci hostů pak obstaral Lukáš Závodný - 5:3. Všechovice tak porazily Kostelec na Hané 5:3 a získaly tak v boji o záchranu velice důležité tři body.



Sestavy


Tatran Všechovice
P. Jílovec [-] - V. Vozák [-] , D. Rolinc [-] (58. A. Vahalík [-] ) , T. Cubo [-] , D. Bezděk [-] , P. Hoffmann [-] (88. Š. Kurfürst [-] ) , D. Kuchař [-] , M. Staněk [-] , M. Kopecký [-] , T. Richter [-] , T. Orava [-] (19. R. Skácel [-] )

TJ FC Kostelec na Hané
M. Bárta [-] - T. Los [-] , A. Klimeš [-] (67. L. Grulich [-] ) , D. Preisler [-] , J. Skalník [-] , L. Závodný [-] , K. Fajstl [-] , M. Procházka [-] (46. M. Škrabal [-] ) , D. Zbožínek [-] (46. M. Lužný [-] ) , M. Popelka [-] , T. Konečný [-] (67. D. Hruban [-] )

ŽK: 31. T. Cubo , 96. D. Bezděk - 20. T. Konečný , 37. D. Zbožínek , 40. M. Bárta .
Počet diváků: 253. Rozhodčí: MALÝ Tomáš - JANEČEK Jan, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Roman Vejvoda
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Kostelec si udrží vítěznou formu a odveze si tři body. Vzadu mají škálu Bártiče, vepředu něco dohrají do gólu. Takže výhra Kostelce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích