3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

20.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec potvrdil roli favorita a doma přehrál Přerov


Branky


12

Bzenec potvrdil roli favorita a na domácí půdě porazil Přerov 3:0. Vítězství se však nerodilo lehce, když se domácí dostali do vedení až v 70. minutě díky brance Kasaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Zápas se odehrával za krásného počasí na perfektně připraveném hřišti. První šanci zápasu měl Masný, po kličce v pokutovém území střílel levačkou, ale byl zblokován. Poté Bzenec převzal otěže zápasu. Z rychlého protiútoku poprvé zahrozil, šance to byla tutová. To hosty dostalo pod tlak a od 5. do 10. minuty měl Bzenec hned tři zakončení, které mohly skoničt brankou.

 

 

Poté se však hra srovnala a dokonce i hosté začali větrat obranu Bzence. Ve 20. minutě zakončoval znovu Masný, ale brankář domácích jeho střelu lapil. Poté se v šestnátce objevil Horák a tvrdou střelou v dobré pozici jen těsně minul. Ve 24. minutě se po dlouhém autu zjevil na malém vápně Kuča s míčem u nohy. I ten byl však vychytán.

 

 

Ve 36. minutě kopal Přerov rohový kop, odražený míč se vrátil ke Kratochvílovi, který v pokutovém území spadl, ale namísto penalty z toho byla brejková situace na druhé straně. Tu však Bzenec nedokázal ideálně vyřešit. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Bzenec byl produktivní až ve druhé půli

Druhý poločas přinesl zpočátku pokračování prvního dějství. Hrál se oboustranně solidní fotbal. V 50. minutě předvedl Přerov parádní akci, Verbich sklepl do úniku aktivnímu Masnému, který postupoval z boku do pokutového území, jeho dobrou střelu vyrazil brankář na tyč, od té se odrazil míč k Braunovi, který ale levačkou nevrátil míč do brány.

 

 

Okolo 60. minuty začal být Bzenec výrazně aktivnější a soupeře dostal rázem pod velký tlak. Rozhodující moment utkání přišel v 70. minutě. Přerov se dostal do zakončení, nicméně brankář Frydrych rychle rozehrál a vyslal své spoluhráče do protiútoku. Po zaváhání brankáře hostů se k míči dostal Petr Kasala, který zakončil do odkryté brány - 1:0.

 

Než se Přerov stihl z direktu oklepat, přišel rovnou druhý zásah. V 72. minutě rozehráli bzenečtí standartku na krátko a poté přišel rychlý centr do vápna, kde Javora odvrátil pouze na šestnáctku, odkud Lukáš Mlýnek uklidil míč na zadní tyč - 2:0. Hosté neskládali zbraně, bohužel pro ně ale pokusy Javory a Jakubowicze byly nepřesné. A tak útočnou hru Přerova potrestal třetím gólem Nikola Absolon, jenž se prosadil do otevřené obrany a uzavřel na konečných 3:0.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - R. Janás [-] (81. O. Kuchař [-] ) , A. Skřivánek [-] , D. Pelikán [-] , L. Řezník [-] (71. R. Komínek [-] ) - N. Absolon [-] , T. Zůbek [-] - D. Kaňa [-] , P. Kasala [-] (87. P. Berger [-] ) , M. Vaďura [-] (81. Š. Kozel [-] ) - L. Mlýnek [-] (87. D. Bílý [-] )

1. FC Viktorie Přerov
P. Kratochvíl [-] - D. Řezník [-] , D. Kuča [-] , P. Javora [-] , J. Kratochvíl [-] (55. J. Nezval [-] ) , T. Čtvrtníček [-] (46. J. Braun [-] ) , D. Horák [-] , P. Janyška [-] , H. Caletka [-] (68. T. Vařecha [-] ) , J. Masný [-] (57. M. Kytlica [-] ) , J. Verbich [-] (68. P. Jakubowicz [-] )

ŽK: 60. L. Řezník , 63. R. Janás - 53. J. Kratochvíl .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - POLÁČEK David, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích