3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2024 18:30

20.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V páteční předehrávce Baťov zdolal Skaštice 3:0


Branky


10

Páteční podvečer patřil zápasu dvou týmů soupeřící o záhcranu v soutěži. Tento důležitý souboj zvládl lépe domácí Baťov, jenž zvítězil 3:0 i díky chycené penaltě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadil jen Chytil

Zápas začal dle očekávání opatrně, ani jeden z týmů nechtěl svou chybou dostat soupeře na koně. Po úvodní oťukávací pětiminutovce se do první šance dostali domácí, v 7.minutě vyslal mladý Kopecký do křídla Votavu, ten z levé strany hledal ve vápně Chytila, toho však obrana Skaštic dokázala odclonit. Za dalších 5 minut poprvé zahrozili také hosté. Po ztrátě Baťova přišla přesná nahrávka do vápna na zcela volného Zavadila, jeho dobrou ránu však vytáhl Vitásek na roh.

V 16.minutě se pěknou individuální akcí blýskl domácí Kopecký, po kličkované přes 3 hráče se dostal do zakončení, víc než roh však ze své akce nevytěžil. První opravdu branková příležitost přišla o minutu později, po jednom z dalších rohů výborně hlavičkoval jeden z nejmenších hráčů na hřišti Votava, jeho dobře mířený pokus hlavou ale zablokoval správně postavený kapitán hostí Konečník a kopal se jen další roh. 21.minuta přinesla další zajímavou akci v podání domácích, do střelecké pozice se na levém křídle dostal Kadlec, jeho přízemní střelu však Vrba bez větších problémů kryl.

Hosté se do větších šancí nedostávali, domácí obrana pracovala spolehlivě a tak jedinou akcí stojící za zmínku byl volný přímý kop Konečníka, jenž sice ve vápně našel nabíhajícího Gojše, ten však tísněn zasáhl míč pouze rameny a Vitásek tak mohl zůstat v klidu. Ve 28.minutě opět prokázal svou zarputilost Kopecký, který vybojoval na půli míč, ten se s pomocí Nováka nadvakrát dostal až na pravou stranu k nekrytému Romanu Chytilovi a jeho přesná střela na zadní tyč poprvé rozvlnila síť za Vrbovými zády – 1:0.

Ve 39.minutě to pak byl opět Kopecký, kdo obral o míč Zavadila, jeho centr do vápna gólman jen vyrazil na opačnou stranu hřiště, u postranní čáry jej tam soupeři uzmul Kašík a poslal do vápna další centr, Votavova druhá gólová hlavička mířila opět tam kam měla, Vrba však předvedl skvělý zákrok a i když byl v protipohybu, dokázal tuto střelu vyškrábnout mimo tři tyče. Závěr poločasu patřil hostům, jejich dlouhý nákop po pravé straně Kadlec podskočil, Gojš se s míčem na kopačce vřítil do vápna, jeho následná nabídka však spoluhráče nenašla a Buchta míč zblokoval na roh.

Dvě branky a chycená penalta

Druhou půli domácí začali zhurta, rychlou akcí po levé straně se jim povedlo soupeře přečíslit, situaci dva na jednoho Kopecký řešil nahrávkou na nabíhajícího Chytila, stoper hostí však myšlenku přečetl a míč uklidil do zámezí. Ve 49.minutě se do dobré střelecké pozice dostal Bína, jeho ránu Vrba vyrazil jen před sebe, obrana však byla na svém místě a akci odvrátila na roh.

O dvě minutky později pak Kopecký vybojoval další míč, když o něj obral dvojici soupeřů, poslal do náběhu rychlonohého Votavu, tomu však dnes nebylo přáno a Vrba jeho střelu nohou vyrazil. V 52.mimutě mohli domácí fanoušci jásat podruhé, po souboji kousek za půlkou zůstal na zemi Frýdl, míče se ujal Jakub Kašík a nádhernou křižnou střelou levačkou trefil horní růžek Vrbovy svatyně – 2:0.

V 61.minutě se poté po pěkném vysunutí dostal do zajímavé pozice Votava, jeho střela z pravého křídla však skončila pouze na boční síti. V 64.minutě skaštičtí sehráli rychlou kombinační akci, míč několikrát proletěl skrz naše vápno, až ho z brankové čáry vykopával jeden z obránců Baťova, akci však ještě těsně před tím ukončil zvednutý praporek pomezního. Další velmi dobrá akce hostí následovala v 68.minutě, po rychlé kombinaci se na desítce objevil osamocený Beneš, jeho střelu pomohl Vitáskovi odvrátit všudypřítomný Kopecký, jenž míč v pádu vyhlavičkoval.

Největší možnou šanci na snížení dostali Hanáci v 78.minutě, když ve vápně zahrál rukou Buchta a pískala se penalta. K ní se postavil kanonýr Konečník, brankář Vitásek však prokázal pevné nervy a pokutový kop zneškodnil. Tlak hostů sílil, domácí nedokázali udržet míč na kopačkách a hrálo se víceméně jen kolem šestnáctky domácích, krom šance v 81.minutě skončící po zblokovaném míči jen rohovým kopem a střelou Beneše v 85.minutě letící metr nad zařízení si však hosté vyloženou šanci vypracovat nedokázali.

A tak v 90.minutě přišlo rozuzlení, přímý kop téměř z poloviny hřiště napálil Sotolář do vápna, tam se míč odrazil k Michalu Kopeckému a ten svůj zatím asi životní zápas v mužské kategorii završil krásným gólem – 3:0. Zbytek zápasu se už jen dohrával a domácí tak mohli se závěrečným hvizdem sudího slavit veledůležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych (trenér): Moc důležité vítězství, bodově jsme se dotáhli na soupeře. První poločas vyrovnaný bez větších šancí. Z ojedinělé akce jsme šli do vedení pěknou střelou Romči Chytila. Ve druhém poločase Skaštice otevřeli obranu a my vyráželi do brejků. Krásnou střelou zvýšil Kuba Kašík. Pak nás soupeř zatlačil a při penaltě podržel Vitas. Nakonec jsme to uhráli a přidali 3. branku. Kluky za předvedený výkon chválíme a musím vyzdvihnout Míšu Kopeckého, od začátku jarní části předvádí výborné výkony, dnes byl nejlepší na hřišti. Bojujeme dál.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - J. Kašík [-] , J. Kadlec [-] , R. Chytil [-] (62. D. Hink [-] ) , J. Sotolář [-] , J. Novák [-] , P. Votava [-] (90. D. Marčík [-] ) , M. Kopecký [-] , V. Zapletal [-] , M. Bína [-] (75. T. Pšenčík [-] ) , A. Buchta [-]

TJ Skaštice
M. Vrba [-] - M. Sedlák [-] (56. J. Beneš [-] ) , O. Pospíšil [-] , Z. Konečník [-] , A. Štěpják [-] , J. Kvasnička [-] , O. Zavadil [-] , J. Gojš [-] , T. Motal [-] (68. R. Vymětal [-] ) , R. Frýdl [-] (56. R. Zůvala [-] ) , M. Glozyga [-]

ŽK: 35. J. Novák , 72. D. Hink , 79. J. Sotolář , 84. J. Kadlec - 37. R. Frýdl , 66. O. Zavadil , 89. R. Zůvala , 93. J. Beneš .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: PAVLICA Jiří - VOTAVA Matěj, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza