Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

20.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šternberk rozhodl o své výhře ve druhém poločase


12

Celkem zajímavý duel byl k vidění v Rýmařově, kam v rámci 20. kola divize E zajížděl Šternberk. Hosté si nakonec odvezli zpět tři body, když o své výhře museli rozhodovat až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Rýmařovu k výhře nepomohla

Jiskra proti Šternberku bleskově udeřila. V šesté minutě přihrával před bránu z pravé strany Navrátil, Jeřábek před bránou míč netrefil, ale z druhé vlny dobíhající David Hleba už ano. Pohotovou střelou poslal Jiskru do vedení - 1:0.

Srovnáno bylo ve 22. minutě. Střelu Zvědělíka dokázal Pitron vyrazit, míč se ale dostal k Štěpánu Sedláčkovi, který se střelou do prázdné brány nemýlil - 1:1. Hned vzápětí mohl Jiskře vrátit vedení Navrátil, proti jehož střele ale Kopřiva dobře zasáhl.

Po půlhodině vymotal obranu Šternberku Palys, předložil míč Křepelkovi, který ho už ale nedokázal protlačit za Kopřivova záda. Na druhé straně vypálil nebezpečně Drmola, Pitron míč vytáhl nad břevno. V nastavení první půle došlo před bránou hostů k závaru, ale žádnému z rýmařovských hráčů se nepodařilo míč protlačit do brány. A tak týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu.

Sedláček rozhodl o výhře hostů

Domácí Jiskra mohla udeřit hned na počátku druhého poločasu. Kamil Kocúr dal dlouhý míč za obranu, kde ho dokázal vybojovat Tihelka, ten posunul na Jeřábka, který v dobré šanci trefil Kopřivu. Hosté v 52. minutě využili nedorozumění rýmařovské obrany, když míč procedil za Pitronova záda Štěpán Sedláček - 1:2.

Od další inkasované branky zachránil Pitron Jiskru v 64. minutě, kdy fantasticky vytáhl nad břevnu hlavičku Vašičky. Šternberk měl herně navrch, ale do vážnějších šancí se už nedostával. V 80. minutě to na druhé straně zkusil po Tihelkově přihrávce Jeřábek, ale bránu minul. Pitron se v 83. minutě vyznamenal, když zneškodnil šanci Knebla. Na druhé straně byla Markova střela sražena na boční síť.

Třetí úder přidal Šternberk o tři minuty později, centr na zadní tyč si našel nikým nehlídaný Tomáš Knebl, který pohodlně skóroval - 1:3. A to nebylo vše. O tři minuty později, když se Jiskra snažila ještě s výsledkem něco udělat, vpadli hráči Šternberku do otevřené obrany, Roman Odstrčil si navedl míč do středu na střelu a Pitron se proti ráně natahoval marně. Jiskra prohrála se Šternberkem 1:4. Příští zápas bude hrát v sobotu 13. dubna v Přerově.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - P. Navrátil [-] (83. T. Furik [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , D. Furik [-] , J. Kocúr [-] (68. M. Němec [-] ) , K. Kocúr [-] , P. Jeřábek [-] , J. Furik [-] , M. Křepelka [-] (46. J. Tihelka [-] ) , T. Palys [-] (76. R. Marek [-] )

FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - A. Vítek [-] , M. Vašička [-] , T. Drmola [-] , D. Kuba [-] - F. Zvědělík [-] , T. Knebl [-] (90. J. Mikula [-] ) , O. Komárek [-] - Š. Sedláček [-] (83. D. Deák [-] ) , P. Zifčák [-] - M. Sitta [-] (63. R. Odstrčil [-] )

ŽK: 77. J. Kolísek , 82. M. Němec - 62. D. Kuba , 65. M. Vašička , 68. T. Drmola , 76. D. Kopřiva , 84. T. Knebl .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: MAYER Petr - TOMANEC Josef, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza