2:2
(1:2)
38. A. Palát (p.)
42. M. Šmarda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenice nerozhodně


Branky


15. M. Dvořák , 68. M. Dvořák - 38. A. Palát (p.) , 42. M. Šmarda
24

Domácí po dvou výhrách v řadě remizovali s Rapoticemi, když obě branky domácích vstřelil Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání hostéchtěli vstoupit odvážně se třemi beky, což však po dvaceti minutách vzalo za své. Domácí na ně vlétli ve velkém stylu a už v 15. minutě poslal do vedení domácí kanonýr Dvořák. Ten s díky využil podklouznutí  Čecha  a zahrál Lašovi na housle - 1:0. O pár minut později mohlo být ještě hůře, domácí hráč mezi penaltou a malým vápnem však mířil jen do Laše. Po přeskupení řad na čtyři beky se přece jen hra Rapotic uklidnila a začaly přicházet i šance na druhé straně. Ta největší přišla po třiceti minutách hry, kdy se domácí brankář zamotal do kliček a nabídl tak Šmardovi gól na zlatém podnose. Michal Šmarda však jeho dárek odmítl a poslal jen slabou střelu zpět do náruče. Další velkou šanci měli hosté po trestňáku z hranice velkého vápna. Jeho zahrání však bylo prachbídné. Z klidu tak domácí vyvedla až píšťalka rozhodčího, když byl ve vápně faulován Liusik. Penaltu s velkým přehledem proměnil Aleš Palát - 1:1. Ve 43. minutě ustál souboj na půli hřiště Durajka, poslal kolmici na Ošmeru a ten nádherným centrem našel hlavu Michala Šmardy - 1:2. 

Domácí po přestávce srovnali

Durajka hned v úvodu druhé půle v čisté šanci neuspěl a průnik Ošmery byl zastaven až za pomoci faulu, který se před vápnem nepískal. Nakonec udeřilo na druhé straně. V 68. minutě se po špatně zahraném trestném kopu na půli hřiště dostal do úniku Vítězslav Dvořák, který našel milimetrovou přihrávkou domácího kanonýra Martina Dvořáka a ten se v těchto situacích nemýlí - 2:2. Tímto gólem domácí otevřeli stavidla a hnali se za třemi body. Velkou trhlinu jejich plánu mohl udělat domácí Martin Dvořák, když při rohovém kopu nesportovně udeřil loktem hostujícího brankáře. Mohl být tak velice rád, že na utkání nebyl přítomen VAR. Domácí utahovali šrouby a ke gólu byli několikrát velice blízko. Hattrick Dvořáka překazil zdvižený praporek a další šance domácích zůstaly nevyužity. Jejich nepřesnou mušku mohli hosté potrestat. Z hranice penalty po skrumáži uklízel Adamenko, jeho projektil však prosvištěl těsně nad. V další obrovské šanci se zjevil v 85. minutě na malém vápně Michal Šmarda, který však branku v pololehu přestřelil. V závěru sedmi minutového nastavení mohl rozhodnout střídající domácí Vacovský. Ten však odkrytou branku z hranice penalty netrefil a tak se zrodila remíza 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Začátek utkání jsme vůbec nechytli a mohli jsme být rádi, že domácí vedli jen 1:0. Je škoda, že jsme pak nevyužili některé obří šance a domácí nás spolehlivě trestali. Na pozici stopera pak výborně zahrál Aleš Palát, který svým čtením hry výrazně pomohl k bodu, který bereme všema deseti. K zamyšlení však je, že po několika milionové rekonstrukci, je hřiště v Kamenici na úrovní tvrdého štěrkového plácku.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přibyl [-] - L. Dedera [-] , V. Dvořák [-] (85. O. Vacovský [-] ) , J. Kotrč [-] , M. Dvořák [-] , T. Zahradník [-] , J. Hadrava [-] (74. F. Brož [-] ) , T. Zahradník [-] , D. Melzoch [-] (63. T. Hadrava [-] ) , P. Jůn [-] , P. Zdeněk [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Tesař [-] (85. M. Matoušek [-] ) , M. Laš [-] , T. Čech [-] , V. Adamenko [-] , D. Liusik [-] , M. Šmarda [-] (94. M. Matoušek [-] ) , A. Palát [-] , R. Durajka [-] , P. Ošmera [-] (70. M. Dobeš [-] ) , D. Zahrádka [-]

ŽK: 24. J. Kotrč - 32. R. Durajka .
Počet diváků: 173. Rozhodčí: STRAKA Karel - DOSKOČIL Pavel, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Tady 1 - Kamenice je doma silná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů