D. Holec 93.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory loupily v Herálci


Branky


20

Borští navázali na úspěšný podzim a vezou výhru z Herálce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Po deseti minutách přesným obloučkem našel ve vápně mezi stopery Skála úplně volného Bureše, který se dokázal s balonem otočit, ale ve stoprocentní příležitosti pouze trefil vybíhajícího Pokorného. Poté měli domácí další šanci. Do hlavičkového souboje šel Vašek a dokázal se rychle zorientovat, odražený balon poslal na Holeše, který v šestnáctce zasekl obráncovi a střelou na bližší tyč protáhl Pokorného, ten vyrážel pouze před sebe a nejrychleji byl u dorážky Bureš, jeho rychlé zakončení vykopl z brankové čáry obránce. Poté se dlouho nic nedělo. Trhat obranu se snažil Vašek seskočením o řadu níže, centr od lajny přesně našel Kováře, který si dokázal zpracovat a posunutou na Bureše, lehkonohému křídelníkovi nebylo v utkání přáno, když ani ve své další příležitosti nemířil přesně a trefil pouze vnější část spojnice. Bory byly pod tlakem, gól visel ve vzduchu, ale jak to tak bývá – udeřilo na druhé straně. Po faulu na půli hřiště ve 43. minutě putoval míč nákopem před Kubicu, hlavičku vyhrál hráč v zeleném, ale pouze k nohám Otavy, který ho nejprve kostrbatě převzal a poté rozehrával, jak nejhůře mohl – při pokusu o rychlý přechod do útoku namazal soupeři, který posunul na roh vápna Starému, ten se neukvapil a ještě viděl na středu úplně osamoceného Ochranu, který se v podobných situacích nemýlí - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Lepší začátek druhé půle měli hosté, ale jejich aktivita k ničemu výraznějšímu nevedla. Bory poté kromě autobusu u kurtů zaparkovali ještě jeden přímo před své vápno. Šanci volající po gólu jsme měli po pěkném centru Uchytila, který obloučkem našel nabíhajícího Holeše s Boháčem, i když měl starší z útočníků lepší pozici a říkal si o zakončení, Holeš ho předskočil a hlavičku poslal nad břevno. Ve druhém dějství se toho příliš nedělo. Po kombinaci na malém prostoru přistrčil Zobač Kovářovi, který podruhé napřáhl zpoza vápna a podruhé ho skvěle vychytal Pokorný, který se vyšvihl pod břevno své svatyně. V nastaveném čase se chystal odkopnutý balon odehrát Černý, ale nepodařilo se mu ho trefit a propadl až za něj na rozběhnutého Ochranu, ten proti vybíhajícímu Kubicovi zakončil mazáckým dloubákem a o vítězi bylo rozhodnuto - 0:2. Poté ještě Boháč vykoupal u lajny protihráče a po jeslích poslal ostrý centr přesně tam, kam doklouzával skórující Holec - 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Zklamání. Určitě i hráči po zápase v kabině věděli, že z tohoto zápasu jsme odcházet poražení neměli. V první půli jsme ze šancí měli vytěžit alespoň jeden gól, hru jsme měli pod kontrolou a tlak se stupňoval, gólově se však prosadil soupeř. Ve druhé půli se už spíše nebylo na co dívat, Bory se soustředily výhradně na obranu a potvrdily, proč mají jednu z nejlepších defenziv v soutěži. Nám často i z přemíry snahy odskakovaly balony od nohy, při závarech ve vápně se odrážely mimo nás... Fotbal se hraje na góly, tak to prostě je.

TJ Družstevník Bory
Realizační tým: V úvodu nám chvíli trvalo, než jsme se vyrovnali s rychlostí a důrazem domácích. Naštěstí nás podržel brankář a naopak my jsme hned z naší první šance skórovali. V druhé půli jsme urputným výkonem dovedli zápas do vítězného konce, za což jsme moc rádi, protože domácí byli velmi těžkým soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - R. Holeš [-] , M. Vašek [-] (46. M. Boháč [-] ) , M. Bureš [-] (60. P. Veselský [-] ) , M. Kovář [-] , J. Skála [-] , J. Štěrba [-] (78. M. Zobač [-] ) , T. Otava [-] , D. Holec [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - T. Požár [-] , P. Viliš [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] (75. M. Špaček [-] ) , A. Novotný [-] , T. Molnár [-] , F. Zikmund [-] , V. Bodnar [-] , J. Novotný [-] , P. Prokop [-]

ŽK: 61. J. Štěrba - 14. J. Novotný , 66. M. Ochrana , 72. A. Novotný , 87. V. Bodnar .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: STRAKA Karel - ROSICKÝ Pavel, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích