1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:30

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany naplno pocítily formu Červeného, ten dvěma góly vybojoval výhru Rakovníku


Branky


7

V sobotu se proti sobě utkaly celky Klecan a Rakovníku.

Druze jmenovaný celek šel do zápasu jako druhý tým tabulky a po drtivé výhře v prvním kole proti Podlesí nastoupil i do tohoto utkání s jasným cílem - jasná výhra a tři body.

Problémy s povrchem a také kvalita soupeře z Klecan ale zabránila dalšímu debaklu a Rakovník spasil až aktivní Červený, který dvěma brankami vystřílel hostům všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená překážka domácích

Domácí Klecany v prvním kole selhaly proti outsiderovy z Votic a tak byl pro ně zápas s Rakovníkem možností zaváhání napravit a získat tížené tři body do průběžné tabulky. Rakovník je ale ve velké formě, speciálně střelec Červený a tak domácí nečekal žádný lehký úkol. Hosté museli do zápasu naskočit bez zraněného Wajshajtla, který se zranil v předzápasovém tréninku. 

 

Prvních dvacet minut utkání nám toho moc nenabídlo. Oba celky se držely v prostoru mezi vápny a nedošlo tak k žádnému nebezpečnějšímu zakončení. Prvním vážnějším ohrožením byl rohový kop Sklenky, který si našel Turbák a jeho střelu musel likvidovat až brankář Šanda. Klecany se svými šancemi nenakládaly dobře, všechny skončily dříve, než vůbec začaly. Po nepohledném segmentu první půle se Rakovníku navíc zranil vlivný Žďánský, jehož místo šel nově zastávat Sabo. Po jeho příchodu se hra hostujícího klubu mírně zlepšila a začala nabírat na obrátkách. 

 

Až v závěru poločasu se hosté dostali do gólovky, kterou neproměnil nikdo jiný než hvězda posledních dní, Červený. Hostující Bohatý se propral přes obranu domácích, míč ale nedokázal udržet pod kontrolou. Hned vzápětí se ho ale efektivně ujal Valcha, který balón předložil připravenému Červenému a ten bez problémů dostal míč za brankovou čáru - 0:1.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil a do šaten šli spokojenější hráči Rakovníku. Domácí ale jistě něměli v plánu skládat zbraně...

Nepřesnosti, srovnání a rudý spasitel

Druhý poločas nabídl poměrně podobný průběh jako ten první. Nejdříve se oba celky delší dobu rozkoukávaly a poté přišly šance, které vyústily v pohledné branky. První příležitost měl Severin, jehož hlavička ale v brance domácích neskončila. Branky přišly hned vzápětí. Nejdříve se z první vyložené šance domácích prosadil O. Dvořák, který si nechal propadnout míč přímo na kopačku a přesným volejem překonal brankáře hostujícího Rakovníku - 1:1. Tento okamžik jistě dodal domácím tíženou motivaci a sebevědomí, které je mohlo dostat až ke třem bodům. To by ale nesměla přijít situace, která o utkání pevně rozhodla.

 

Představme si situaci na vozovce. Klecany v automobilu přijíždí k semaforu a najednou - červená, stát. Podobná situace nastala i na hřišti, když svůj druhý zásah přidal hostující Červený. Ten se hned dvě minuty po vyrovnávací brance domácích dostal po přihrávce Bohatého ke střele a zakončením na vzdálenější tyč poslal hosty do vedení - 1:2. Červený mohl dokonce dokonat hattrick, koncovka se mu ale v další příležitosti nepovedla. A když se po další šanci netrefil ani aktivní Bohatý, který nastřelil tyč, vypadalo to, že v zápase už další branka opravdu nepadne.

 

Myšlenka se následně potvrdila a hostující Rakovník získal další tři body do tabulky. Vzhledem ke ztrátě vedoucích Tuchoměřic je to pro SK velmi důležitá výhra, na kterou se bude pochopitelně snažit navázat v dalších utkáních...



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa - předseda klubu: Podali jsme určitě lepší výkon než ve Voticích. Proti favoritovi jsme drželi krok, ale měli jsme proměnit více než jedná šanci. Utkání by za mě slušela remíza. Pokud budeme tímto způsobem hrát i v následujících utkáních, měli bychom začít bodovat.

SK Rakovník
zástupce klubu: ohlas připravujeme...



Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - P. Svoboda [-] (76. D. Bartoš [-] ) , O. Dvořák [-] , P. Novák [-] (83. M. Černý [-] ) , M. Sváta [-] , L. Urban [-] , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-] (46. J. Dvořák [-] ) , F. Mančal [-] -

SK Rakovník
R. Zach [-] - T. Pucholt [-] , F. Turbák [-] , J. Sklenka [-] (66. T. Kotaska [-] ) , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] , M. Valcha [-] , P. Bohatý [-] (86. P. Kýzl [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] (89. J. Holý [-] ) , D. Žďánský [-] (29. J. Sabo [-] )

ŽK: 90. P. Kýzl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - KRATOCHVÍL Vladimír, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Daniel Kaplan
Tip experta: výhra hostů

Rakovník naváže na první kolo proti Podlesí a vyhraje, má kvalitnější kádr než soupeř z Klecan.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů