Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram doma překvapivě jednoznačně porazila kvalitní Kralupy


Branky


8

Příbram opět zvítězila tentokrát proti silnému klubu z Kralup. Ten venku inkasoval už v prvním poločase hned čtyřikrát a musel se tak smířit bez bodů. Domácí naopak opět zvítězili a za jistých okolností se tak v příštím kole mohou výrazně posunout v tabulce. Zazářil gólman Poplštein.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná demolice

První poločas začal pro hosty hodně špatně, domácí naopak opět využili svých kvalit. Hned v 5. minutě se k míči po napadání Jeníka propracoval Slepička a ukázkovým lobem překonal brankáře hostů - 1:0 pro domácí.

 

Neuplynulo ani dalších pět minut a bylo to už o dvě branky. Znovu velmi aktivní Jeník se dostal do skvělé příležitosti, kterou si sám vypracoval po presinku a navýšil na 2:0.

 

Následovalo pár minut bez branek, poté se ale Spartak prosadil i potřetí. Zásluhou Tarczala, který míč z half-voleje dokonale nasměroval za záda Víška, to bylo už 3:0.

 

A to stále nebylo vše. Ve 39. minutě se Jeník dostal do další šance a upravil stav na 4:0 poté, co si skvěle vyměnil míč s kapitánem Slepičkou - 4:0.

 

O dvě minuty pozdějí dostali svou šanci také hosté, která získali výhodu pokutového kopu. Proti snížení byl ale připravený Poplštein, hráč kola, který zasáhl.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil a do šaten se tedy šlo za stavu, který jistě výrazně více vyhovoval domácímu Spartaku.

Nevýznamné snížení a tři body

Druhý poločas byl pro domácí možností udržení skóre a zisku tři bodů. Hostům se podařilo srovnat až v 72. minutě, kdy se trefil Hemr(4:1), jinak ale k ničemu zásadnímu nedošlo.

 

Až na jeden moment. Hosté dostali i v druhém poločase výhodu penalty. Poplštein, hrající nejlepší gólmanský zápas jara, byl ale stejně jako v první polovině připraven a i tentokrát zasáhl.

 

Zápas tak skončil jednoznačnou výhrou domácích, kteří sice žádný gól nepřidali, ale to je mrzet opravdu nemuselo. Hosté naopak ztratili a budou muset svůj výkon napravovat v kole příštím.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Jednalo se o náš nejlepší jarní výkon. Poplštein se blýskl výborným výkonem. Už od začátku jsme byli v hlubokém presu a hráli jsme velmi aktivně.




Sestavy


Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - T. Prokeš [-] , M. Srch [-] (46. M. Hejduk [-] ) , D. Morav [-] (68. D. Prokeš [-] ) , M. Slepička [-] , T. Zápotočný [-] (62. V. Kadlec [-] ) , D. Vošmik [-] , D. Tarczal [-] , K. Češka [-] (77. M. Dvořáček [-] ) , J. Hotový [-] , T. Jeník [-] (61. T. Spousta [-] )

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] , M. Houška [-] , T. Petr [-] (86. M. Glogas [-] ) , R. Culek [-] , L. Krejza [-] (46. D. Zabilanský [-] ) , M. Houžvička [-] , D. Klier [-] (68. D. Hemr [-] ) , M. Řenč [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - KRAMNÝ Tomáš, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Příbram se hodně zvedla, přivedla zkušené hráče a nese to své ovoce, jdu tedy do tipu, že domácí vyhrají, protože mají velkou formu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů