3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Kosoř venku Klecany nestačily, prohrály o dvě branky


Branky


8

Sobota nám mimo jiné nabídla i střet týmů z Kosoře a Klecan. Domácí zvládli zápas výrazně lépe, což vyústilo v poměrně jasnou výhru. Po rychlé brance hostů následoval rychlý sled dvou branek domácích, doplněných o potvrzení v podobě třetího zásahu v poločase druhém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a otočka

První poločas začal lépe pro hosty. Hned ve 3. minutě se k míči propracoval hostující Šanda, který si ho navedl na vápno a nasměroval balón přesně k tyči domácí branky - 0:1. To se domácím pochopitelně moc nelíbilo, změnili tedy jistým způsobem styl hry.

 

Navrátilec Černý byl navíc při chuti a v 32. minutě se rozhodl to prokázat i gólově. Po krásném solovém výpadu si připravil míč ke střele a velmi dobře zakončil - 1:1. Hned o devět minut později to pro domácí vypadalo ještě o něco lépe.

 

Po rohovém kopu, který zahrával Nehoda, se ke hlavičce dostal Janoušek a upravil stav na 2:1 pro domácí. Tímto výsledkem první poločas také skončil, skóre tak samozřejmě více vyhovovalo domácím.

Gól a nevýrazná dohra

Druhý poločas byl z hlediska atraktivity poněkud prázdnější. Hned v úvodu půlky jsme ale mohli být svědky posledního zásahu utkání, když se trefil domácí Brož. Po skvěle zahraném rohu se dostal k hlavičce a navýšil na 3:1.

 

Poté se zápas dohrával, hrálo se převážně mezi vápny a moc akce jsme už neviděli. 

 

Domácí si tak sebevědomě dokráčeli pro další body do tabulky, které se v tuto chvíli samozřejmě projevují jako velmi podstatné. Hosté naopak ztratily a budou muset svůj výkon napravovat v kole příštím.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Spokojenost. Kluci splnili co měli, je to důležitá výhra.




Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , J. Slunéčko [-] (57. M. Bícha [-] ) , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , J. Novotný [-] (46. T. Vladyka [-] ) , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - P. Svoboda [-] (61. D. Bartoš [-] ) , O. Dvořák [-] , M. Šanda [-] (57. P. Novák [-] ) , V. Kučera [-] , L. Urban [-] (83. D. Sýkora [-] ) , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] , F. Vaktor [-] , M. Sváta [-] (78. J. Dvořák [-] ) , F. Mančal [-]

ŽK: 12. M. Vašák - 44. L. Urban , 68. F. Mančal , 74. M. Sváta .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Sandev Viktor - FEJFAR Jakub, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Domácí celek je silný na svém hřišti nezaváhá a získá plný počet bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza