0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Votic s Kosoří nabídl kolotoč emocí a jedinou, rozhodující branku


Branky


11

V utkání 22. kola se proti sobě utkaly celky Votic a Kosoře. V utkání šlo ale o víc než o fotbal, protože v 19. minutě došlo ke kolapsu hlavního sudího, po kterém následovala první pomoc a zásah záchraných služeb. Vše ale dopadlo dobře, sudí následně utkání dosledoval z tribuny a oba týmy i redakce přejí panu rozhodčímu hodně zdraví a sil.

Zápas rozhodl jediný gól hostů, kteří ale předvedli výrazněji lepší výkon, než ukazuje skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól a dobrý konec nepříjemné situace

Zápas mezi Kosoří a Votice začal a oba celky do něj samozřejmě šli s nastavením chtíče po výhře. Domácí celek se sice nachází na posledním místě, hrát fotbal ale umí a už nám to (nejen) na jaře víc než jednou ukázal. Střet ale lépe začala Kosoř, přičemž hosté se dynamiky lepšího výkonu než jejich soupeř drželi takřka celý zápas. Ve 30. minutě navíc vstřelili vítězný gól zásluhou Bíchy, který po centru Novotného překonal brankáře Táboříka ve svatyni domácích - 0:1

 

Gólu předcházela nepříjemná situace, když v 19. minutě na hřišti zkolaboval hlavní sudí a všichni hráči měli rázem v hlavě absolutně jiné nastavení, než hnaní se za gólem. Situace naštěstí dopadla dobře, hlavně díky rychlé reakci všech přihlížejících i příjezdu záchranné služby. Všichni hráči, členové klubů i redakce přejí sudímu hodně sil a zdraví. Zápas byl tak touto situací velmi ovlivněn, což ale nemění nic na tom, že první polovina skončila těsným vedením Kosoře.

Nevýrazná druhá polovina

Druhý poločas byl opravdu nevýrazný. Zápas ubíhal opravdu svižně, došlo ke střídání na obou stranách a hra se mírně změnila, protože herní projev domácího klubu ovlivnil příchod mladých hráčů, kteří dodali výkonu dynamiku a energii.

 

K ničemu závažnějšímu už ale nedošlo a tři body si tak odnesli hosté, kteří potvrdili svou roli favorita, trápila je však produktivita. Domácí obrana ale, nutno říct, fungovala opravdu dobře a i samotný brankář Tábořík zachytal dobře. I přesto se ale Votice musely obejít bez bodového zisku a stále čekají na předskočení trápící se Nelahozevsi.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Michal Budil - trenér: Chtěli jsme do utkání vstoupit nátlakovou hrou, což se nám vůbec nepodařilo. Bylo jen štěstí, že jsme v 15. minutě neprohrávali o čtyři branky. Jsem rád, že s panem rozhodčím dopadlo vše dobře. Mladí kluci makali a zvedli výkon celého týmu. Bohužel se nám i přes šance nepodařilo vstřelit gól, i nadále se ale budeme snažit udržet v I.A třídě.

Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Soupeř odehrál velmi dobrý zápas, skvěle zachytal brankář. My jsme hodně šancí nedali, převážně v první polovině. Oceňuji výkon týmu domácích sestaveného z vícero mladých hráčů, za tři body jsme samozřejmě rádi.



Sestavy


SK Votice
M. Tábořík [-] - L. Navrátil [-] , M. Sedlák [-] , M. Hřebec [-] (82. V. Procházka [-] ) , K. Koutek [-] (39. . Cipl [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] (79. M. Horváth [-] ) , K. Koutek [-] , M. Sládek [-] , M. Baťha [-] (58. V. Budil [-] )

Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] (84. M. Jurovčík [-] ) , J. Křemen [-] (60. J. Slunéčko [-] ) , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , P. Růžička [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 57. M. Sládek , 61. J. Homolka - 59. M. Brož .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - KUBA Michal, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Prokeš
Tip experta: výhra hostů

Kosoř domácí vítězství potvrdí i na hřišti Votic.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích