4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany v roli KATA! Příbram na jaře poprvé přišla o body


Branky


11

Sobota nám nabídla střet dvou velmi kvalitních celků soutěže - Jinočan a asi nejlépen hrajícího týmu jara, Příbrami. Domácí zvládli zápas jednoznačně vyhrát a překvapili tak nejen klub soupeře, ale celý divácký i nedivácký sektor. Čtyři góly vstřelené, nula obdržených a všetranný obranný i útočný výkon dovedl Jinočany k drtivé výhře, se kterou počítal opravdu málokdo. Příbram je tak stále osmá, Jinočany ztrácí jen tři body na čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení a náznaky

Domácí šli do utkání značně namotivovaní. Bilance hostů totiž jasně vypovídala o tom, že se jedná o nelehkého soupeře, což domácím vyhovuje, protože se jim už delší dobu hraje výrazně lépe proti silným soupeřům.

 

Hned první vteřiny utkání domácí využili své taktické přípravy a byl z toho první gól. Po vydařeném protiútoku se k míči dostal Nový a přesným zakončením poslal Jinočany do vedení - 1:0. Navíc se hned na začátku utkání zranil brankář Poplštein, což také velmi změnilo dění na hřišti.

 

Hosté se samozřejmě chtěli pokusit co nejrychleji zareagovat, to se jim ale nedařilo. Drželi míč, byli na něm výrazně více a snažili se vytvířet si příležitosti, avšak vždy neúspěšně. První poločas se následně držel dynamiky, ve které hrála velkou roli velmi dobře hrající a fungující obrana domácích.

 

Ti navíc často hrozili z protiútoků, na které se hosté z Příbrami snažili reagovat četnými standartními situacemi a jimými akcemi. První polovina ale skončila těsným vedením Jinočan, což značilo stále ještě velmi otevřený stav zápasu.

Demolice a marná snaha Spartaku

Domácí nastoupili do druhého poločasu ve skvělém rozpoložení. I tak se ale hned v úvodu museli potýkat se šancí hostujícího klubu, do které se dostal kapitán Slepička. Po centru Prokeše se dostal do zakončení hlavou, kterým ale minul domácí branku. A tak se do hry dostali opět efektivnější hosté. Gól na 2:0 byl navíc opravdu ukázkový.

 

Domácí vybojovali na vlastní polovině míč, zatáhli ho a posunuli až do útočných řad, kde následně došlo k přihrávce patou a střelec Nový už neměl se vstřelením dalšího gólu sebemenší problém. Příbram v tento moment herně odešla a otevřela hru.

 

A Jinočany tak měly šanci své vedení ještě navýšit. Po samostatném úniku dokázal na průběžných 3:0 upravit Sedláček a následně se z dorážky prosadil také další hráč domácích, Simandl - 4:0.

 

Tímto výsledkem utkání také skončilo a Příbram tak poprvé za celé trvání jarní části ztratila body, Jinočany naopak potvrdily své taktické i herní kvality.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Zápasy proti silným soupeřům nám opravdu jdou. Využíváme protiútoky, byli jsme velmi dobře připraveni a nastudovali jsme si taktiku tak dobře, že to vyšlo. Jejich hráči se proti naší obraně neprosadili, utkání hodnotím tak, že se nám povedlo. Výsledek neodráží přesné dění na hřišti, jen okrajově.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Pro nás je to zápas blbec. Za týden náš čeká Podlesí, kde budeme chtít špatný výsledek proti Jinočanům napravit.



Sestavy


FK Jinočany
D. Páleník [-] - P. Kalaš [-] , M. Ambrus [-] , P. Vávra [-] - T. Volek [-] (72. P. Simandl [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , J. Cháb [-] (57. J. Řehák [-] ) - F. Vostracký [-] (76. D. Volek [-] ) , J. Sedláček [-] (72. I. Bogár [-] ) , J. Nový [-] (63. M. Macek [-] )

Spartak Příbram
J. Poplštein [-] (4. V. Dušek [-] ) - T. Prokeš [-] (72. V. Kadlec [-] ) , M. Srch [-] (46. D. Prokeš [-] ) , M. Slepička [-] , T. Jeník [-] , T. Zápotočný [-] , D. Vošmik [-] , D. Tarczal [-] (63. T. Spousta [-] ) , K. Češka [-] , J. Hotový [-] , D. Morav [-] (72. D. Drašnar [-] )

ŽK: 18. P. Vávra , 51. J. Sedláček , 70. M. Pivrnec - 72. T. Prokeš .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: VÁGNER Pavel - JEŽEK Ondřej, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Prokeš
Tip experta: výhra hostů

Nevidím to jinak než naši výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích