Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník je stále v čele tabulky, jeho sílu pocítil klub ze Slaného


11

Rakovník doma narazil na výrazně hůře postavený tým ze Slaného, kterému nadělil hned pět branek a odkráčel ze hřiště s plným počtem bodů. Díky výhře se SK stále drží na prvním místě tabulky a bude se i nadále snažit své postavení udržet. Slaný naopak setrvává na dvanáctém místě tabulky a bude se muset ve zbytku sezóny ještě hodně nasnažit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

Utkání se už od prvních momentů vyvíjelo ve prospěch domácího klubu, který se snažil chopit otěží na hřišti a od úvodních minut ovládat dění na něm. V případě výhry by totiž Rakovník pochopitelně setrval na prvním místě tabulky, navíc každé body se teď v cestě za titulem budou hodit.

 

Hosté naopak do střetu šli s cílem obdržení co nejmenšího počtu branek, ta první ale přišla už ve 22. minutě. Poté, co Bohatý udržel na zádech hned dva hráče Slaného vyslal útočník do samostatného nájezdu Žďánského, který se proti brankáři hostů nemýlil - 1:0.

 

Neuplynulo ani dalších 20 minut a bylo to už o dvě branky. Po rohovém kopu se do zakončení dostal Vydra, kterého sice vychytal gólman Mareš, na dorážku Turbáka byl ale i on krátký - 2:0.

 

Domácí stihli zahodit i mnoho dalších, nadějných šancí, což ale svěřence trenéra Hamouze nijak extra mrzet nemuselo, do šaten se totiž šlo za jejich dvoubrankového vedení.

Tři další góly, jasná výhra a stále první

Druhý poločas nám nabídl další góly Rakovníka, stejně jako další marnou snahu hostů o jejich neobdržení. Hned v 50. minutě se skóre měnilo zásluhou Bohatého, který dostal přesnou přihrávku po skvělé individuální akci Žďánského a zakončil na milimetry přesně - 3:0.

 

Na další zásah jsme navíc museli počkat jen dalších 6 minut, protože Rakovník byl v tuto chvíli k nezastavení.

 

Čadek vyslal skvělý projektil až za záda brankáře Mareše a skóre tak upravil na průběžných 4:0.

 

To se následně opět měnilo až v posledních minutách zápasu, když se po centru Kotasky patou trefil velmi aktivně hrající Žďánský, který tak potvrdil skvělý výkon jak sebe, tak celého klubu - 5:0. Tímto výsledkem zápas také skončil, protože k ničemu dalšímu zásadnímu už nedošlo.

 

Fotografie nafotil skvělý David Svoboda.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jaroslav Hamouz - trenér: Z našeho pohledu to bylo jednoznačné utkání. Aktuálně se ale soustředíme na nadcházející utkání s Kosoří, kde chceme stejně jako proti Slanému brát všechny body.




Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Sabo [-] , F. Turbák [-] , J. Vydra [-] (62. P. Wajshajtl [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Šindler [-] (68. P. Kýzl [-] ) , V. Čadek [-] , P. Bohatý [-] (62. T. Kotaska [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] (68. V. Paušíma [-] ) , J. Sklenka [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - M. Toure [-] (67. K. Hero [-] ) , J. Kejkrt [-] , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] , L. Kopřiva [-] , M. Zelenka [-] , D. Dohnanský [-] , J. Balla [-] , J. Krym [-] , J. Németh [-]

ŽK: 41. D. Žďánský , 53. V. Čadek - 48. J. Németh , 65. M. Toure .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PETÝREK Václav, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Rakovník je na vítězné vlně a tu udrží i po zápase se Slaným.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích