1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlá branka Křiváčka vystřelila Hluboké tři body


Branky


19

Podzimní půlmistr na úvod jarní části sezony vyzval na svém hřišti Osek, který chtěl lídra přeboru potrápit. O výsledku utkání se rozhodlo už v samotném úvodu, ve kterém se tým z podzámčí dostal do vedení, které už nepustil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod rozhodl

Po slavnostním úvodu, při kterém obdržela klubová legenda Hluboké Karel Vácha dárek k významnému výročí, začal na trávníku fotbal, ve kterém vládli domácí. Tým z podzámčí se navíc i rychlého vedení, když se po čtyřech minutách hry prosadil po chybě osecké obrany Tomáš Křiváček. Týmu z podzámčí branka pomohla a územní převaha byla na hřišti značně viditelná. Chybělo však nebezpečnější zakončení a se zbytkem si dokázala poradit osecká obrana v čele s brankářem Pokorným.

Čas pomalu plynul a s postupným závěrem utkání dokázali hosté srovnat krok a pokusili se o vyrovnání. V první šanci se objevil kapitán Hoch, ten však svojí šanci nevyužil. V samotném závěru se Osek dočkal své největší šanci, Hluboká však dokázala míč mířící do branky zastavit na brankové čáře. 

Tým z podzámčí tak dokázal udržet hubený jednobrankový náskok a vstoupil do jarní části vítězně.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v úvodu jsme se ujali vedení, když jsme dobrým pohybem donutili hosty k chybě. Soupeř hrál v pasivním bloku, který se nám díky četným nepřesnostem nedařilo překonávat. V průběhu utkání jsme si vytvořili několik nadějných příležitostí, ale vždy jsme selhali v koncovce, která v některých situacích ani nepřišla. Hosté trpělivě čekali na svou šanci, která přišla v samotném závěru utkání. Naštěstí jsme ji však se štěstím přečkali. Celkově se odehrálo typicky průměrné utkání po dlouhé zimní přípravě.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: První poločas byl jednoznačně v režii Hluboké, která se ujala vedení hned v 5. minutě po naší chybě v rozehrávce. To domácí uklidnilo a drželi míč na kopačkách po většinu času, ale do velkých šancí se nedostávali. Do druhého poločasu jsme vstoupili úplně jinak a chtěli s výsledkem něco udělat. Hluboká se snažila vstřelit uklidňující 2. branku, ale to se jim nedařilo, a tak ke konci zapasu přišly šance i na naší straně. V poslední akci zápasu nám domácí vykopávali dorážku na brankové čáře, a i proto výsledek skončil zaslouženou výhrou Hluboké.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - J. Krejčí [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] (93. T. Křiváček [-] ) , T. Antoš [-] - T. Křiváček [-] (65. J. Píša [-] ) , T. Pecka [-] (78. M. Škoda [-] ) , J. Rubick [-] , K. Kadlec [-] , A. Sypal [-] - - T. Tauber [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] (72. D. Gondek [-] ) , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] (63. S. Černý [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (90. Z. Florián [-] ) , R. Kuneš [-] , J. Balogh [-] (88. A. Vachulka [-] )

ŽK: 85. V. Hrachovec - 19. J. Říský , 38. J. Balogh , 58. J. Hoch , 84. S. Hosnedl .
Hráči zápasu: T. Křiváček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOČEK Petr - VICAN Miroslav, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Po nepřesvědčivé přípravě si Hluboká spraví chuť a nastartuje sérii výher.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí zahájí jízdu za divizí výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích