2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 16:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládla třeboňská Jiskra


Branky


19

Žádný jiný zápas nepřitahoval o víkendu více pozornosti, než šlágr kola u třeboňských rybníků. Jiskra zažívá dobré období, které si svěřenci Karla Bicence přenesli do úvodu jara. Zápas proti půlmistrovi z Hluboké nad Vltavou tak sliboval zajímavou podívanou, která měla pomoci rozklíčovat otázku v souboji o mistrovský titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj až do samotného závěru!

Zápas byl od počátku taktického ražení a čekalo se na první větší šanci. Jako první sice zahrozila Třeboň, první stoprocentní šance se však dočkala Hluboká. Tým z podzámčí se po jedné ze svých šancí dočkal pokutového kopu. K němu se postavil zkušený Tomáš Pecka, který nakonec svůj minisouboj s Kopeckým nezvládl a stav utkání se tedy neměnil. Rychlé protiútoky hostů i tak ale nadělávali domácí vrásky na čele, obranný val Jiskry však dokázal výborně pracovat a v prvním poločase se tak přítomní fanoušci branky nedočkali.

Ve druhém dějství se role obrátili a více ze hry měla naopak domácí Třeboň. Hra se však opět odehrála převážně mimo šestnáctky a zdálo se, že šlágr sedmnáctého kola žádnou gólovou radost nenabídne. Opak byl ale pravdou! Třeboňská aktivita vyvrcholila v 83. minutě, ve které si hosté nepohlídali odražený míč a Leoš Hromádka z dorážky překonal brankáře Konečného. Hluboká se snažila ještě nepříznivý výsledek utkání zvrátit, výsledkem hry na riziko však už byla pouze druhá třeboňská branka, o kterou se postaral střídající Vojtěch Bouška.

Třeboň tak nakonec ve šlágru kola přetlačila Hlubokou a po vítězství 2:0 slaví velice skvělé tři body. Naopak tým z podzámčí poprvé v sezoně nebodoval. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Nechtěli jsme nechat nic náhodě a poučeni z podzimního vzájemného utkání jsme začali aktivně. Naopak mě překvapila Hluboká, která hrála v bloku a čekala na nás. V prvních minutách jsme si vytvořili dvě velké šance, ale netrefili branku. Soupeř kvalitně bránil a hrál na rychlé brejky. Velkou šanci jít do vedení měla Hluboká, kdy po faulu byl nařízený pokutový kop, naštěstí pro nás ho Pecka neproměnil. V druhém poločase jsme byli ještě odvážnější a více pronikali obranou Hluboké. Dočkali jsme se v 83. min. dorážkou Hromádky. Poté soupeř otevřel hru ve snaze vstřelit vyrovnávací gól. My jsme však využili situace a přidali druhou branku naším novým hráčem Vojtou Bouškou. Po minutě strávené na hřišti je to jeho premiérový gól za Třeboň. Jsme šťastní za vítězství. Obrana s brankářem Kopeckým má opět čisté konto. V útoku jsme byli trpěliví a z několika šancí se povedly dvě. Chválím celý tým za výborný výkon a bojovnost až dokonce zápasu.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Celkově se odehrálo utkání s minimem šancí na obou stranách. První poločas vyzněl lépe pro nás, kdy jsme směrem dopředu měli několik slibných příležitostí. Z jedné takové vyplynul pokutový kop, který jsme bohužel neproměnili. Druhé dějství vyznělo o něco lépe pro domácí. Hra se odehrávala spíše mezi šestnáctkami a když se pomalu začínalo schylovat k bezbrankové remíze, tak jsme lacině inkasovali. V závěru jsme zkusili hrát na maximální riziko vzadu, ale nějaký souvislejší tlak jsme si nevytvořili. Naopak jsme do otevřené obrany obdrželi druhou branku.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - F. Radosta [-] , M. Pánek [-] , D. Andres [-] , P. Tůma [-] , J. Vrána [-] , J. Kubata [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (90. V. Bouška [-] ) , J. Zavadil [-] (72. J. Vranovský [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - P. Kössl [-] , M. Otepka [-] , T. Antoš [-] - T. Křiváček [-] (90. O. Pilný [-] ) , K. Kadlec [-] (72. V. Hrachovec [-] ) , M. Škoda [-] (88. T. Křiváček [-] ) , J. Rubick [-] , T. Pecka [-] (65. A. Sypal [-] ) - T. Tauber [-] , J. Píša [-]

ŽK: 34. J. Zavadil , 70. M. Průcha - 42. J. Píša , 70. J. Rubick , 85. T. Křiváček .
Hráči zápasu: L. Hromádka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: BOČEK Petr - KRČÍN Jan, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Adam Kotrba
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Myslím si, že Hluboká poprvé v sezoně padne a Třeboň si připíše cenný skalp.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Šlágr kola skončí smírem.

Tip: výhra domácích