A. Hanzlík 59. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jankově to dlouho vypadalo na remízu, nakonec rozhodl Říha


Branky


59. A. Hanzlík (p.) - 21. A. Petr , 67. M. Říha , 79. M. Říha
20

Jankov po dvou vysokých porážkách s předními týmy v tabulce čekal v rámci osmnáctého kola první domácí souboj jara, který do Precis arény přilákal Protivín.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj, který rozhodl Říha

Protivín se může opřít zejména o útočné duo Petr - Říha, které si první šanci připsalo ve 14. minutě, první zákrok si ovšem připsal také brankář Skála. Na první branku se tedy čekalo až do 21. minuty, kdy se Adam Petr rozhodl pro samostatnou akci, ve které si narazil s Hrachovcem a ranou přesně k tyči poslal Protivín do vedení. Hosté byli při chuti a ve 35. minutě se i dočkali druhé branky. Ta ovšem byla uznána, neboť si právě Petr při zakončení pomohl faulem. Tečku za první poločasem udělal ve 36. minutě Honner, který po svém faulu viděl druhou žlutou a následně i červenou kartu, která znamenala pro Jankov dlouhé oslabení. 

Stav utkání 0:1 vydržel, i díky perfektně chytajícímu Skalovi, až do 59. minutě, ve které sudí Votava nařídil pokutový kop pro Jankov. Aleš Hanzlík sice zahrál na nervy domácím fanouškům, pokutový kop však proměnil. První jankovská branka na jaře tak vyrovnala stav utkání, bohužel pro domácí pouze na malý moment. V 67. minutě vrátil hostům vedení Martin Říha. Definitivní rozhodnutí o výsledku sobotního duelu se dostavilo o třináct minut později, kdy se podruhé prosadil Martin Říha po průniku do šestnáctky.

Jankov tak nakonec prohrál i potřetí na jaře, tentokrát s Protivínem, který získal parádní tří body na své bodové konto. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Po dvou stovkách a čtyřiceti jarních minutách okusili fotbalisté Jankova radost ze vstřeleného gólu. Bohužel, bylo to asi jediné pozitivum, které lze hledat v letošní domácí premiéře s Protivínem. Soupeř byl od počátku lepším mužstvem, dostal se do zaslouženého vedení, navíc se domácím vykartoval už v prvním poločase stoper Honner. A nebýt skvělých zákroků gólmana Skály, mohlo být rozhodnuto do poločasu. Zkušený gólman držel naděje zelenobílých, kterým se díky Hanzlíkově penaltě podařilo vyrovnat, avšak soupeř z Protivína nakonec přesilovku využil k dalším dvěma trefám a zaslouženým třem bodům.

FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Měli jsme po celý zápas územní převahu, domácí se na dostřel naší branky dostávali jen sporadicky, ale protože naše útočné kombinace nebyly přesné a když už, tak naše šance vychytal domácí gólman, bylo to v 60. minutě 1:1. To vlastně jedinou kloudnou akcii domácích zastavili naši obránci nedovoleně a domácí vyrovnali. My jsme zabral a zanedlouho po přesném obloučku J. Vorla Říha přehodil gólmana Skálu a pár minut opět Říha tečovanou střelou výsledek pečetil.



Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - A. Hanzlík [-] , J. Honner [-] , P. Borovka [-] , M. Hüttner [-] (88. M. Sklář [-] ) , J. Bohoněk [-] , D. Točík [-] (88. T. Hüttner [-] ) , D. Kočer [-] (80. J. Vokurka [-] ) , M. Votava [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

FK Protivín
V. Pícha [-] - M. Říha [-] (82. J. Polanský [-] ) , A. Petr [-] (70. K. Hodinka [-] ) , P. Hrachovec [-] , L. Buko [-] , D. Bečvář [-] , T. Zeman [-] (46. D. Bečvář [-] ) , M. Nedvěd [-] , M. Zach [-] (84. T. Sháněl [-] ) , J. Vorel [-] , V. Kulík [-]

ŽK: 19. J. Honner , 47. P. Borovka , 70. M. Votava , 73. D. Kočer . ČK: 36. J. Honner .
Hráči zápasu: M. Říha .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Votava Pavel - PEČENKA Miroslav, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: výhra hostů

Jankov to bude mít se záchranou těžké. Myslím, že už moc bodů nenasbírají. Protivín potvrdí kvalitu a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů