0:2
(0:1)
27. J. Píša
57. J. Rubick (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si poradila s nepříjemnými Mirovicemi


Branky


27. J. Píša , 57. J. Rubick (p.)
23

Vůbec první utání jubilejního dvacátého kola krajského přeboru se odehrálo v Mirovicích, kam zamířila Hluboká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvenství prvního

Utkání, které příiákalo na mirovické hřiště přes tři stovky diváků nabídlo parádní podívanou, ve které se na první branku čekalo do 27. minuty, ve které se ujal vedení tým z podzámčí. Brankář Vlas totiž nedosáhl na pokus Jakuba Píši, který tak poslal hosty do vedení. Hluboká se snažila rychle vstřelit druhou branku, domácí však nepolevili a nadále byli těžkým soupeřem. 

Rozuzlení duelu tak přišlo až ve druhém poločase, konkrétně v 57. minutě. Pecka byl po individuální akci svalen v pokutovém území a sudí Boček okamžitě ukázal na penaltový puntík. K tomu se postavil zkušený Jiří Rubick, který poslal mirovického brankáře na druhou stranu a dodal druhou brankou potřebný klid týmu z podzámčí.

Hluboká tak nakonec vyválčila všechny body a po výsledku 2:0 vyloupila mirovické hřiště, které moc bodů nerozdává.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: V utkání s lídrem soutěže od začátku fungovalo naše domácí prostředí, měli jsme nebezpečné standardky, ale nic z toho. Soupeř byl výborný na balónu a když si zaměřil hřiště po náší jedné z chyb udeřil. Ve druhé půli jsme nastoupili s odhodláním něco s výsledkem a v době kdy jsme měli asi největší tlak jsme vyprodukovat druhou chybu. Jakmile Hluboká odskočil o dva góly už se hrálo velmi těžko. Nezklamali jsme to nás těší. Vyhrál fotbalovější tým, který potrestal naše chyby. My jejich ne. Gratulujeme.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Čekal nás zápas se soupeřem, který v domácím prostředí ztrácí body minimálně. V prvním poločase se nám dařilo plnit, to co jsme chtěli, a odměnou nám bylo jednobrankové vedení. Ve druhém dějství domácí začali napadat o něco výš a chvíli jsme se s tím museli srovnávat. Trochu více klidu do naší hry přinesla branka z pokutového kopu, kdy byl po individuální akci nedovoleně zastaven Pecka. Za týmový výkon jsme si vítězství zasloužili.



Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - P. Dolejš [-] (66. J. Převrátil [-] ) , J. Král [-] (46. J. Mašek [-] ) , K. Mařík [-] , M. Viták [-] , A. Husar [-] , T. Vondrák [-] , O. Kocourek [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , J. Viták [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - P. Kössl [-] , T. Antoš [-] - T. Křiváček [-] (61. K. Kadlec [-] ) , T. Pecka [-] (87. O. Pilný [-] ) , J. Rubick [-] , M. Škoda [-] (71. A. Sypal [-] ) , V. Hrachovec [-] - T. Tauber [-] (89. T. Křiváček [-] ) , J. Píša [-] (80. F. Dědina [-] ) - M. Otepka [-]

ŽK: 25. T. Vondrák , 56. M. Viták , 76. J. Císař - 41. J. Rubick , 47. P. Kössl , 72. K. Kadlec , 80. J. Píša .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: BOČEK Petr - NEDVĚD Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra hostů

Mirovice jsou doma nepříjemným soupeřem, ale Hluboká body neztratí.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů