0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna si schovala své góly na závěry poločasů


Branky


30

Ze zápasu máme reportáž i ohlasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od první minuty se hrál fotbal nahoru dolů, divákům se zápas určitě líbil, i když nenabídl mnoho gólů, tak o šance nebyla nouze, jen díky kvalitním obranám bylo skóre dlouho nerozhodné. Až do chvíle, kdy přišla na řadu standardní situace a centr na zadní tyč tentokrát domácí neodvrátili a tak se skóre poprvé měnilo. Do poločasu se již více neudálo. 

 

Druhý poločas

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Opět spoustu akcí, zakončení, soubojů, ale samozřejmě bylo vidět hlavně na obranných řadách, že síly dochází, to znamenalo ale opět více akcí a i domácí měli ke gólu opravdu blízko a to hned několikrát. Bohužel pro ně jejich neproměnění znamenalo změnu skóre opět ku prospěchu hostí. Kdy si Persán navedl v rohu velkého vápna na svojí silnější pravou a trefil naprosto přesně k tyči. 

 

Pak se zápas jen dohrával a další góly nenabídl. Domácí i po dobrém výkonu opět padli. 

 

Autor: M. Tressl

 

 

Report od Pavla Ďuriše

Každé ze zúčastněných mužstvech zvolilo pro tento zápas jinou taktiku. Zatímco hosté se prezentovali přízemní celoplošnou kombinační hrou, domácí se spoléhali na dlouhé nákopy za obranu na nabíhající hráče a tu a tam na rychlý protiútok. A v tomto trendu se vyvíjel prakticky celý zápas.

 

I. poločas

V prvním poločase si zhruba do 40. minuty ani jedno mužstvo nevypracovalo žádnou vyloženou šanci. Buď nadějné příležitosti zastavil zvednutý praporek postranního rozhodčího nebo pokusy o sřelu z větší vzdálenosti mířili Pánu Bohu do oken. A to na obou stranách. Závěr poločasu však patřil hostům. Nejprve ve 41. minutě pálil z levé strany z hranice velkého vápna prudce a přesně Persán. Gólman Šturma s námahou jeho střelu vyrazill jen před sebe, kde naštěstí pro domácí nebyl žádný dorážející hráč hostů a obrana tak odehrála míč do bezpečí. V probíhající poslední minutě první půle byl u levé postranní čáry faulován Král. Rozehrání trestného kopu si vzal na starost kapitán hostů Šebelka. Dlouhým, přetaženým centrem našel na malém vápně Kroneisla a jeho ne nijak prudká hlavička překvapila gólmana Šturmu v brance domácích a při jeho nejistém zákroku mu míč prošel mezi rukama nečekaně až za čáru 0:1.

 

II. poločas

Na domácích se tzv. branka do šatny nijak nepodepsala a už ve 46. minutě mohl vyrovnat Kaisler, když na pravé straně přešel přes dva hráče hostů, postupoval z úhlu na Trnku a jeho střela z hranice malého vápna trefila tyč jeho branky. Snaha Hrdějovických o vyrovnání vyústila v další vyloženou šanci v 58. minutě. Po pravé straně unikl agilní Kaisler. Jeho prudký centr nedokázali však dva jeho spoluhráči z bezprostřední blízkosti dopravit do opuštěné brány. O dvě minuty později se připomněli i hosté. Šebelka prošel z půlky sám až před Šturmu, na poslední chvíli mu míč odkopl od nohy vracející se obránce, podle hostů zákrokem zavánějící penaltou, ale kopal se pouze roh. Do třetice měl dobrou příležitost na vyrovnání Kaisler v 64. minutě. Na dlouhý míč za obranu vyběhl gólman Trnka, špatně odhadl let míčem a najednou tak balón propadl až na volného Kaislera, před kterým už byla jen prázdná brána. Bohužel pro domácí mu při pokusu o střelu podjela noha, míč skončil daleko mimo bránu Zlatokorunských a ještě se při tomto pokusu o střelu zranil a musel střídat. Domácí jakoby touto šancí vystříleli svůj střelecký prach a do konce zápasu přicházeli jen šance hostů. V 70. minutě rozehraný trestný kop na pravou stranu poslal Šebelka centr na malé vápno, kde nabíhající Wagner zakončoval míč hlavou vedle brány. Poté zakončoval v rozmezí čtyř minut mezi 78. a 82. minutou dvakrát kapitán hostů Šebelka. První střelu po samostatné akci mu srazil jeden z obránců na roh. Tu druhou po přihrávce od Krále vykopával gólman Šturma reflexivně nohou od pravé tyče. Druhé branky v síti domácích se přece jenom hosté dočkali v 90. minuttě. Po několika zablokovaných střeleckých pokusech se míč dostal na levou stranu k volnému Persánovi a na jeho umístěnou střelu na zadní tyč už Šturma nedosáhl 0:2.

 

Hosté si tak odvezli z Hrdějovic velice cenné tři body, na které se podle slov po zápase docela nadřeli a kvitovali i dobrý bojovný výkon domácích.

 

Autor: Pavel Ďuriš



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Proti druhému celku naší soutěže jsme si věřili, věděli jsme dobře o jejich kvalitě hlavně směrem dopředu a až na jednu chybu se nám v prvním poločase dařilo, bohužel jsme ale v zápase 2x inkasovili a nedokázali odpovědět. Dobrý výkon je sice hezká pochvala, ale body by byly mnohem lepší.

SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): S třemi body jsme spokojeni, ale už ne tak s předvedenou hrou, ale i takové zápasy jsou. Nedařily se nám přihrávky a nedokázali jsme se dostat přes domácí blok před vápnem. Ve druhém poločase jsme se úplně přizpůsobili domácí hře. Tento zápas jsme nehráli náš standard. Ale výsledek zápasu mluví pro nás a jedeme dál. Děkujeme fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - Z. Filípek [-] , M. Tressl [-] , M. Sloup [-] , P. Voráček [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] (36. M. Ridvan [-] ) , L. Kaisler [-] (65. O. Lipold [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , F. Záveský [-] (80. J. Melichar [-] )

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - B. Miletić [-] , M. Svoboda [-] , M. Kroneisl [-] , J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] - J. Šebelka [-] , M. Kollár [-] , F. Persán [-] - L. Konečný [-] , M. Král [-] (86. L. Matúš [-] )

ŽK: 65. M. Ridvan , 70. Z. Filípek - 82. J. Šebelka , 85. M. Svoboda .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: NOVÁK Lukáš - TOMAŇ Lukáš, KLIMEŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zlatokorunští se na jaře rozjeli a v jízdě budou pokračovat i na Budějovickém předměstí odkud si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů