Šestibranková přestřelka bez vítěze. Dačice s Kunžakem si rozdělily po bodu


Branky


14. A. Točík (p.) , 31. D. Kára , 44. A. Točík - 2. F. Fáber , 24. F. Koranda , 46. F. Vilímek
20

Fotbalisté Dačic ve 13. kole Okresního přeboru remizovali s Kunžakem 3:3. Hosté začali lépe a hned v úvodu se dostali do vedení poté, co ve 2. minutě otevřel skóre Fáber. Domácí z pokutového kopu, který proměnil Točík odpověděli ve 14. minutě. Vedení hostům vrátil Koranda, ale za domácí ještě do poločasu srovnal Kára a vedení jim vystřelil těsně před koncem první půle Točík. Krátce po změně stran se prosadil Vilímek a vyrovnal na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice B
Richard Máša (hrající trenér): Do zápasu jsme šli s jasným cílem a to uhrát 3 body. Bohužel nechytli jsme začátek a během chvíle prohrávali 1:0. Díky proměněné penaltě Točíka jsme snížili. Ale opět přišla naše chyba, po které jsme opět o gól prohrávali. Vzápětí jsme opět vyrovnali díky Károvi a do konce prvního poločasu přidal další gól Točík a do kabin jsme šli s jednogólovým vedením. Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným cílem a to udržet vedení a přidat další góly. Bohužel to se nám nepovedlo a hosté po přesně střele z vápna vyrovnali. Měli jsme spousty dalších šanci, které jsme bohužel nedokázali proměnit a myslím, že po našem po našem předvedeném výkonu můžeme být rádi, že bereme bod. Teď nás čeká další zápas ve Starém Hobzí kde to určitě nebude lehké ale věříme v to, že se poučíme z našich chyb a vyhrajeme.




Sestavy


FK Dačice B
R. Máša [-] - J. Nosek [-] , R. Máša [-] , M. Leitkep [-] , O. Krejča [-] , J. Klimša [-] , D. Kára [-] , J. Hric [-] , M. Fischer [-] , M. Dvořák [-] , A. Dvořák [-]

TJ Kunžak
R. Kovář [10.0] - D. Mašek [-] , P. Janák [-] , D. Račák [-] , L. Jirků [-] , R. Beran [-] , M. Novák [-] , F. Vilímek [-] , F. Fáber [-] , F. Koranda [-] , P. Hynek [-]

ŽK: 79. A. Točík , 89. V. Šívr - 46. A. Račák , 52. D. Mašek , 77. F. Vilímek .
Hráči zápasu: F. Šlapota - F. Vilímek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HANZAL Jan - TOMEČEK Josef, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde zkusím malé překvapení, Kunžak má solidní kádr a ke konci podzimu vše ukazoval dobrými výsledky, proto dávám dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů