4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 13:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarošov má první jarní výhru, doma porazil Lodhéřov 4:0


Branky


28. R. Petrů , 38. M. Stejskal (p.) , 41. T. Kučera , 71. T. Kučera
21

Jarošov slaví ve 14. kole první jarní vítězství, na domácím hřišti si hladce poradil s Lodhéřovem 4:0. Domácí poslal do vedení Radim Petrů. Na něj navázal o deset minut později z penalty Martin Stejskal. Do poločasu přidal třetí branku Tomáš Kučera. Čtvrtou branku utkání zařídil v 71. minutě opět Tomáš Kučera. Jarošov se díky výhře posunul na druhé místo tabulky. Lodhéřov je předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

V sobotu 13. dubna Jarošov přivítal na domácím hřišti tým z Lodhéřova. I když se Lodhéřov nachází ve spodní části tabulku, tak bylo jasné, že to nebude lehký zápas. Lodhéřov potřebuje každý bod pro svoji záchranu v přeboru. Po minulé prohře ve Strmilově domácí v základní sestavě udělali jednu změnu a od začátku zápasu chtěli být aktivní a chtěli udávat tempo zápasu, což se jim i dařilo. Bohužel v 17. minutě po neobratném zákroku domácího hráče byl zraněn hráč Lodhéřova, který utrpěl tržnou ránu nad obočím a museli být zavoláni také zdravotníci. Pokud se stane taková nepříjemná událost, vždy si uvědomíte, že fotbal je jenom sport, zábava a zdraví je na prvním místě. Ve 28. minutě domácí již dokázali využít svou převahu a po odraženém balónu vstřelil první gól zápasu Radek Petrů. O deset minut později byl za faul v pokutovém území nařízený pokutový kop. Brankář hostů dokázal pokutový kop zneškodnit, ale odražený míč nakonec dorazil do sítě Martin Stejskal. Hosté se hodně zlobili, že hlavní rozhodčí neodpískal ruku, ale gól byl nakonec po konzultaci s pomezním rozhodčím uznán. Tento moment Lodhéřov absolutně rozhodil a ve 41. minutě jarošovští dokázali využít další šanci. Tomáš Kučera skvěle zavřel prostor na zadní tyči a vstřelil třetí branku.

Jarošov nepřipustil drama a bere tři body

Ve druhém poločase domácí byli stále více na balónu a Lodhéřov se skoro nedostával do nějakých šancí. Bylo také vidět, že hostům došla síla. Mezitím jarošovští postupně vystřídali čtyři nové hráče a byla znát větší chuť si zápas dohrát ve vlastní režii. Bohužel domácí dokázali vstřelit už jen jeden gól. Tomáš Kučera z pozice krajního obránce prošel od půlky hřiště a zhruba z 25 metrů vypálil nechytatelnou střelu na bránu. Konečný výsledek zápasu byl 4:0. Tentokrát dorazilo na zápas až 150 diváků a přispěli k výborné atmosféře. Všichni fanoušci si zaslouží poděkování, kteří přišli hráče podpořit. Moc si toho všichni váží. Příští zápas Jarošov čeká výjezd do Číměře. Zápas je naplánován na neděli 21. dubna od 14:00. Číměři se toto kolo moc nedařilo ve Staré Hlíně a bude určitě chtít odčinit prohru 10:1.

Autor: Martin Stejskal



Sestavy


Sokol Jarošov nad Nežárkou
R. Máca [-] - T. Kučera [-] , T. Dvořák [-] , F. Lukš [-] , L. Blažek [-] - M. Rakušan [-] , D. Strojek [-] , R. Chalupa [-] , M. Stejskal [-] - P. Bednář [-] , R. Petrů [-]

TJ Sokol Lodhéřov
L. Prágr [-] - R. Houska [-] , V. Matoušek [-] , D. Razima [-] , M. Razima [-] - M. Kos [-] , M. Nguyen [-] , L. Košťál [-] , R. Byrtus [-] - P. Vejsada [-] , M. Michal [-]

ŽK: 17. L. Blažek .
Hráči zápasu: F. Lukš , T. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SAIDL Radek - JANOVSKÝ Tomáš, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Bastl
Tip experta: výhra domácích

Jarošov má mladé běhavé mužstvo a v jejich domácím prostředí zvítězí minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů