0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strmilov vyhrál na půdě Třebětic a upevnil si náskok na čele tabulky


Branky


21

Fotbalisté Strmilova ve 14. kole Okresního přeboru zvítězili na trávníku Třebětic 3:0 a upevnili si pozici v čele tabulky, kde mají aktuálně luxusní jedenáctibodový náskok před druhým Jarošovem. Hosty k druhému jarnímu vítězství dovedl už ve druhé minutě vedoucí brankou Jan Kubíček. Po půl hodině hry bylo rozhodnuto o vítězi, když se ještě trefil David Hanzal a chvíli po něm Ondřej Nečeda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Strmilovu se vydařil vstup do zápasu na jedničku. Hned ve druhé minutě se prosadil Jan Kubíček po nahrávce Nováka na hranu vápna. Dále hosté pokračovali v kombinační hře a to vedlo k dalším šancím. Ve 22. minutě se hosté opět radovali. Po střele Ondřeje Nečedy domácí hráč vykopl míč svému gólmanovi z ruky a David Hanzal stál ve správný čas na správném místě a tak patičkou zakončil do odkryté brány. Neuběhlo moc času a skóre se opět zvyšovalo a to ve 29. minutě. Jednalo se o rychlou a přesnou kombinaci, kdy Lehejček našel nahrávkou do běhu Ondřeje Nečedu a ten i přes to, že byl ve velkém úhlu zakončil přesnou střelou k tyči. Poločas tedy skončil vedením hostujícího týmu. 

Ve druhém poločase už branka nepadla

Ve druhém poločase se hosté změny výsledku nedočkali. Strmilov se uchýlil k úsporné hře, kde si hlavně drželi bránící pozice a nepouštěli se do dalších akcí. Třebětice byly na balónu, ale k zásadním šancím se nedostávali. Střely z poza vápna úspěšně likvidoval hostující gólman Jakub Kubíček, který tak uhájil druhé čisté konto v řadě.

Autor Kateřina Lehejčková

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice B
Marek Kelbler (hráč): V sobotu nás čekal první domácí zápas a to s prvním týmem soutěže. Chtěli jsme na soupeře vlétnout, ale to se nám bohužel nepovedlo a z první jejich akce jsme prohrávali. Chtěli jsme pokračovat v aktivní hře, odměnou byli i slibné šance, ale bez gólového efektu. Bohužel po dvou našich chybách jsme inkasovali. A tak poločas byl 0:3. Druhý poločas jsme hráli aktivně, ale soupeř hrál to co potřeboval a nám se nepodařilo vstřelit gól. Tak zápas skončil ve prospěch hostů.




Sestavy


FK Sokol Třebětice B
- P. Bastl [-] - M. Jahoda [-] - P. Urbánek [-] , L. Tranta [-] , T. Přívětivý [-] , P. Bastl [-] , M. Štěpán [-] , M. Kubeš [-] , V. Pokorný [-] , W. Vrba [-] , J. Dolák [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - J. Kubíček [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-] , D. Hanzal [-] , D. Sedlák [-] , V. Kupec [-] , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-]

ŽK: 61. O. Nečeda .
Hráči zápasu: J. Kubíček , M. Lehejček .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - TOMEČEK Josef, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Bastl
Tip experta: výhra domácích

K nám zavítá vedoucí tým soutěže. Na domácím trávníku jsme silní a věřím, že Strmilov bude odjíždět bez bodu.

Tip: výhra domácích