0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Strmilov vyloupil Lodhéřov


Branky


24

Fotbalisté Strmilova vyhráli v rámci 15. kola Okresního přeboru v Lodhéřově 3:0. Hosty poslal do vedení už v 1. minutě Martin Novák, na něhož navázal o dvanáct minut později David Hanzal, pro něhož to byla teprve druhá trefa v ročníku. Třeti branku pak hostující tým přidal až v samém nastavení druhé půle a postaral se o ni Vojtěch Kupec. Strmilov vede tabulku už o jedenáct bodů, naopak Lodhéřov zůstává i nadále předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Začátek zápasu byl opět na výbornou. Hned v úvodní minutě se Strmilov dostal k rohovému kopu. Míč si ve vzduchu našel Martin Novák a hlavou zavěsil - 0:1. Hosté pokračovali v aktivní hře, soupeři nedali moc šancí se dostat z vlastní poloviny. A tak se ve 13. minutě kopal další roh. Po hlavičce Nečedy neudržel domácí gólman balón a tak David Hanzal bez problémů skóroval - 0:2. Dál byl Strmilov aktivní a vytvořil si další náznaky šanci, bohužel se žádná neujala. Ke konci poločasu začali domácí vystrkovat růžky a těžiště hry se změnilo. 

Strmilov bere další tři body

Stejně aktivně začali domácí i druhý poločas. Ve hře byli více na balónu, ale do šancí, které by přímo ohrožovali bránu se moc nedostávali. Jeden gól se domácím podařilo dát, ale nebyl uznán, protože před vstřelením signalizoval pomezní faul na hostujícího hráče. Na konci Lodhéřov otevřel obranu a tak se počet šanci pro Strmilov opět zvýšil. Zápas byl ukončen přímým kopem z poza vápna, který si vzal na starost Vojtěch Kupec. Parádní střelou přez zeď uzavřel skóre na 0:3.

Autor: Kateřina Lehejčková



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
V. Lovětínský [-] - V. Matoušek [-] , M. Razima [-] , D. Razima [-] , T. Čejna [-] - L. Košťál [-] , R. Byrtus [-] , M. Kos [-] , M. Nguyen [-] - J. Reisner [-] - M. Slavíček [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - J. Kubíček [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-] , D. Hanzal [-] , D. Sedlák [-] , V. Kupec [-] , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-]

ŽK: 66. M. Kos , 66. L. Košťál - 60. V. Kupec , 88. K. Večerka .
Hráči zápasu: M. Novák , V. Kupec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - TOMEČEK Josef, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Domácí sice potřebují body, ale Strmilov by měl vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích