2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunžak veze všechny body z Novosedel, rozhodl Mašek


Branky


23

Fotbalisté Novosedel v rámci 15. kola Okresního přeboru padli doma s Kunžakem 2:3. Do tříbrankového vedení se hosté dostali už v prvním poločaše díky brankám Hrůzy, Korandy a Maška. Domácí však nic nezabalili a díky trefě Voldřicha a Cahyny snížili narozdíl jedné branky. Víc už ale nestihli a hosté si odvážejí všechny body. Kunžak vyhrál podruhé za sebou a posunul se na osmou příčku, Novosedly klesly na deváté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): Opět nám nevyšel první poločas a po 40 minutách jsme prohrávali 0:3. Do šatny snížil Lukáš Voldřich, ale pořád jsme prohrávali o dvě branky. Prvních patnáct minut druhé půle jsme byli lepší, ale své šance jsme neproměnili. Poté se hra vyrovnala a my jsme už pouze snížili na 2:3 výstavní ranou Kuby Marsy za kterou se hostující golman pouze podíval. První poločas byl Kunžak lepší a své šance proměnil, naopak naše příležitosti, které jsme měli hlavně po přestávce zůstali nevyužity a v tom byl největší rozdíl mezi oběma týmy. Kunžak zkvalitnil obranu, oba jeho vysocí stopeři hráli skvěle, nás zachránil v mnoha šancích golman Malý. Příští kolo jedeme k důležitému utkání do St. Hobzí.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - L. Trachta [-] , M. Svoboda [-] , J. Marsa [-] , O. Cahyna [-] - R. Losos [-] , D. Kroupa [-] , D. Smolek [-] , J. Mazanec [-] - J. Kutlak [-] , L. Voldřich [-]

TJ Kunžak
R. Kovář [-] - T. Mašek [-] , M. Dvořák [-] , K. Winkler [-] , R. Hrůza [-] , R. Beran [-] , M. Novák [-] , F. Vilímek [-] , F. Fáber [-] , F. Koranda [-] , P. Hynek [-]

ŽK: 40. O. Cahyna , 60. J. Mazanec - 43. R. Hrůza , 60. P. Hynek , 64. F. Vilímek .
Hráči zápasu: F. Vilímek , R. Kovář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANZAL Jan - ŠŤASTNÝ Jiří, LANDA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Tady asi nemůžu ani jinak než dát jedničku i když je mi jasné, že to bude velice těžké a důležité utkání proti týmu, který rozhodně nepatří na příčky na kterých se momentálně nachází a doufám, že to samé platí i o nás.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů