Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 14:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jarošov ve šlágru kola sestřelil Číměř čtyřmi góly a vyhrál podruhé v řadě


Branky


23

Fotbalisté Jarošova v dohrávce 15. kola Okresního přeboru porazili Číměř na jeho trávníku v poměru 4:1. Hosty poslal do vedení už po pěti minutách hry Daniel Strojek a dvě minuty poté přidal další branku Patrik Bednář, krátce nato přišel kontaktní gól domácích po vlastňáku Rakušana. Ke konci první půle ale vstřelil svou druhou branku Bednář. Po změně stran domácí inkasovali ještě jednou, když se tentokrát do správné sítě trefil Matyáš Rakušan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas skončil vedením hostů

V neděli 21. dubna jarošovští odehráli v rámci 15. kola venkovní zápas v Číměři. Po minulém vítězném domácím zápasu proti Lodhéřovu také chtěli přivézt tři body z venku. Za to domáčí Číměř minulé kolo prohrála ve Staré Hlíně 10:1 a chtěla si doma napravit chuť a reputaci u svých fanoušků. Nutno podotknout, že už od rozcvičky byla znát na Jarošovu větší chuť do hry. V základní sestavě tentokrát dostal šanci v útoku Tomáš Grünn a Martin Plachý nahradil v bráně jedničku Roberta Mácu, který měl pracovní povinnosti. Počáteční nabuzení a chuť do hry dokázal Jarošov ihned využít. V 5. minutě přišel centr do vápna od Lukáše Blažka a míč se odrazil do branky od Daniela Strojka. Jarošov vedl 1:0. Domácí se nestačili ani rozkoukat a skóre se opět měnilo. Po nahrávce Martina Stejskala se dostal Patrik Bednář do samostatného úniku a bez problému prostřelil domácího gólmana. Divokou první desetiminutovku zakončili nakonec ještě domácí. Kdy po laciné ztrátě na půlce hřiště dokázali hráči Číměře dostat balón do velkého vápna. Bohužel se míč odrazil od Matyáše Rakušana do vlastní branky. Po této obdržené brance se hra více vyrovnala a nutno říct, že domácí byli chvilku lepším týmem na hřišti. Zhruba ve 25. minutě přišel důležitý moment zápasu. Pěkně umístěnou střelu dokázal Martin Plachý vytěsnit na tyčku. Místo toho hosté za pět minut vstřelili třetí gól. Patrik Bednář vystřelil z hranice velkého vápna a domácí brankář se po míči marně natahoval.

Jarošov nepřipustil drama a bere tři body

Vstup do druhého poločasu hostům vyšel opět parádně. Stále zůstali aktivním týmem a nenechali Číměři ani kousek prostoru. Po zisku balónu se snažili k rychlému přechodu do útoku. V 51. minutě právě Rosťa Chalupa dokázal převzít balón na vlastní polovině, výborně zrychlil hru a na závěr krásně nahrál Matyášovi Rakušanovi, který si poradil na jedničku. Matyáš obešel vybíhajícího brankáře a vstřelil důležitý čtvrtý gól. Tato branka trochu domácí zmrazila a od té doby působili na hřišti trochu těžkopádně. Do konce zápasu sice branka už nepadla, ale hosté měli relativně celou hru pod kontrolou a zaslouženě vyhráli 1:4. Je vidět, že když přijedou na pěkné hřiště, kde se dá hrát kombinační hra, tak jim to vyhovuje. Dnes podali velmi dobrý soustředěný výkon a zaslouženě si odvezli z Číměře tři body. 

Autor: Martin Stejskal



Ohlasy k zápasu



Sokol Jarošov nad Nežárkou
Martin Stejskal (hráč): Děkujeme Všem fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. Věřím, že se jim naše předvedená hra líbila. Další zápas nás čeká opět v domácím prostředí. V sobotu 27. 4. od 13:30 přivítáme na hřišti v Jarošově dačické béčko.



Sestavy


Číměř
P. Podolský [-] - J. Kubát [-] , P. Hornek [-] , O. Nováček [-] , J. Kaiseršot [-] , J. Janoušek [-] , A. Janata [-] , Z. Beneš [-] , A. Zimola [-] , M. Veith [-] , Š. Smejkal [-]

Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Plachý [-] - T. Kučera [-] , T. Dvořák [-] , F. Lukš [-] , L. Blažek [-] - M. Rakušan [-] , D. Strojek [-] , R. Chalupa [-] , M. Stejskal [-] - P. Bednář [-] - R. Petrů [-]

ŽK: 55. J. Kaiseršot .
Hráči zápasu: F. Lukš , P. Bednář .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VICAN Petr - VICAN Miroslav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: remíza

Velice těžké utkání na tipování. Jarošov je asi favoritem, Číměř hraje doma, zkusím remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů