2:1
(0:1)
35. D. Bauer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice dvěma trefami během dvou minut otočila duel s Hobzím


Branky


24

Souboj pátého a posledního týmu proběhl v Lásenici. Lépe zde začalo hostující Staré Hobzí, které se v závěru prvního poločasu dostalo zásluhou Dominika Bauera do vedení. Hosté navíc neproměnili pokutový kop. Po přestávce ale přišel velký obrat domácích. Jakub Pavlovský a Tomáš Blažek vtěsnali své trefy do rozmezí dvou minut a rozhodli o výhře svého týmu 2:1. Lásenice tak i nadále drží pátou pozici, Hobezští jsou po další jarní porážce nadále na posledním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Pátá Lásenice přivítala na svém hřišti poslední Staré Hobzí a kdo si myslel, že to bude jasná záležitost, tak se velice mýlil. V prvním poločase se láseničtí dostali jen párkrát k pokutovému území soupeře a Kodada s Demeterem nedokázali využít své šance. Za to na druhé straně opět po velké chybě obrany přišel trest - 0:1, když se trefil Dominik Bauer. Navíc ve 45. minutě Kodym chytil penaltu, což se asi ukázalo jako rozhodující moment zápasu. 

Domácí dokázali otočit nepříznivý stav a vyhrát

Ve druhé půli se již hrálo vyrovnaně, ale opět Demeter a také Richard Jon neproměnili solidní možnosti, obzvlášť ta výborně hrajícího mladíčka Říši Jona byla tutová. Rozhodla krátká chvilka po 70. minutě, kdy se parádními střelami prosadili Jakub Pavlovský, kdy si odhodil obránce a trefil levý horní roh - 1:1 a Tomáš Blažek, jenž z přímého kopu po faulu na důrazně a efektivně hrajícího Kubu Pavlovského nedal hostujícímu gólmanovi šanci ranou po jeho pravici - 2:1. V 80. minutě vytáhl ještě jeden parádní důležitý zákrok Kodym, kdy rychlým přesunem zabránil míči v cestě do brány po dorážce z blízka. Nutno přiznat, že utkání by nejspíš slyšela remíza, ale neproměněná penalta hostí těsně před přestávkou byla zlomovým okamžikem celého mače. 

Autor: Petr Boček



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - V. Voráček [-] , P. Kodada [-] , T. Blažek [-] , M. Šperl [-] , R. Jon [-] , J. Demeter [-] , P. Janeček [-] , J. Kandl [-] , M. Pospíšil [-] , A. Doležal [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
T. Seidl [-] - V. Zejda [-] , L. Bouda [-] , F. Štibich [-] , Z. Fišer [-] - T. Pivonka [-] , R. Brůžek [-] , D. Malášek [-] , A. Veverka [-] , D. Křivánek [-] - O. Lička [-]

ŽK: 6. J. Kandl , 90. A. Doležal - 90. R. Frelich .
Hráči zápasu: T. Blažek , J. Pavlovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KOŘÍNEK Luboš, RACZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Lásenice se po výprasku oklepe a doma by měla vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích