Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titanic stihl v Mateřově 2v1 - zápas i trénink


Branky


16. P. Nägele , 36. Z. Žďára , 52. P. Nägele (p.) - 5. D. Orts , 27. D. Orts , 32. T. Rolinek (p.) , 58. T. Rolinek , 60. R. Horyna , 61. T. Rolinek , 66. T. Rolinek , 70. M. Žák , 75. J. Maivald , 80. R. Horyna , 90. T. Rolinek
11

Dva v jednom stihlo nabídnout utkání Starého Mateřova s Titanicem Srch - šedesát minut ostrý zápas a pak třicet trénink. Do stavu 3:3 bylo, o co hrát, pak si Sršni otevřeli střelnici a na světě byl v kopané nevídaný výprask 3:11. Gólově se blýskl Tomáš Rolinek s pěti zářezy, jak jinak, výsledek tak trochu divoký hokejový zápas připomíná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ještě drželi krok

Již na podzim skončil duel obou týmů nefotbalovým výsledkem 7:2, a tak se v sobotu diváci, kteří zavítali na útulný stadion ve Starém Mateřově, těšili znovu na gólové hody. Pokud ovšem fandili domácímu týmu, muselo jim být po závěrečném hvizdu rozhodčího Hejduka hodně hořko.

Na první úspěch se nečekalo dlouho a zařídil ho již v 5.minutě mladík Orts - 0:1.

Starý Mateřov stihl odpovědět v minutě šestnácté, kdy se trefil hrající trenér Nägele - 1:1. Aktivní Orts byl ovšem při chuti a když se pak ve 32.minutě z pokutového kopu poprvé v sobotu prosadil Tomáš Rolinek, vypadalo to, že souboj směřuje dle papírových předpokladů k výhře Titanicu - 1:3.

Jenže ve 36.minutě se individuálně prosadil domácí kanonýr Žďára a do šaten se tak šlo za stavu 2:3.

V 60.minutě skončil zápas a začal trénink Titanicu

Do druhého poločasu naskočili domácí s velkou chutí a byli odměnění vyrovnáním v 52.minutě, kdy se z penalty po nastřelené ruce podruhé v zápase zapsal mezi střelce Nägele - 3:3.

Tím ovšem skončil ostrý zápas a začal trénink fotbalistů Srchu. Mateřov po několika inkasovaných brankách přestal úplně hrát a svého brankáře Svichkara nechal napospas útočné hordě Sršňů.

Nejaktivněji si počínal vepředu bývalý úspěšný hokejista Rolinek, který se na hřišti projížděl jako ve svých nejlepších časech a konto hostujícího gólmana zatížil celkem 5 brankami. Ve dvou posledních zápasech tak vstřelil 8 gólů a příští soupeř Titanicu, fotbalisté Křičně, by měli vyhlásit alarm.

K Rolinkovi se postupně přidali dvakrát Horyna a jednou Maivald s Žákem a výsledkem byl debakl 3:11, který bohužel leccos vypovídá o aktuální situaci a atmosféře ve fotbalové šatně Starého Mateřova.

V pohodě hrající Titanic má "starosti" úplně opačné a pomalu se tlačí do první trojky okresní tabulky.



Ohlasy k zápasu



Titanic Srch
Matěj Práchenský, stoper: "Měli jsme za celý zápas spoustu šancí, gólových i nególových. Mateřovu jsme nabídli první dva góly sami. Po poločase z rohu Mateřov trefil našeho hráče do ruky a byla z toho penalta na 3:3. Pak jsme asi během deseti minut dali tři branky a už bylo jasno."



Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - T. Fenyk [-] , Z. Žďára [-] , V. Polívka [-] (61. R. Plžik [-] ) , P. Kaválek [-] , P. Nägele [-] (61. L. Turyna [-] ) , D. Holek [-] (67. S. Darmohrai [-] ) , L. Skalický [-] , D. Jonáš [-] (46. Z. Klička [-] ) , D. Kotov [-] , K. Veselák [-] (71. J. Hruška [-] )

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - D. Orts [-] , T. Rolinek [-] , J. Maivald [-] , P. Kuchta [-] , R. Horyna [-] , L. Trupl [-] , D. Lietavec [-] (61. T. Urbanec [-] ) , M. Doležal [-] (46. D. Hanáček [-] ) , M. Práchenský [-] , V. Nikl [-] (46. M. Žák [-] )

ŽK: 55. R. Horyna .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - KOSTKA Martin, BROŽ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Adam Gering
Tip experta: výhra hostů

Favorizovaní hosté to nebudou mít lehké. Mateřov v posledním zápase u nás ukázal, že jeho postavení v tabulce neodpovídá kvalitě hry. Bude to těsné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích