Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kušnírovy čtyři pozdravy do Ostřešan


11

Sokol Dříteč pokračuje nadále ve vítězné jarní šňůře, tentokrát si v domácím prostředí poradil s AFK Ostřešany po výsledku 5:1. Ten hovoří sice jednoznačně, ovšem definitivní rozuzlení přišlo až v poslední desetiminutovce. Čtyřmi góly zazářil kanonýr domácích Štefan Kušnír.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté úvod zaspali

Úvodní desetiminutovka se fotbalistům Ostřešan vůbec nepovedla, než se pořádně seznámili se stadionem nováčka soutěže, už prohrávali 2:0.

Poprvé si osm desítek fanoušků zakřičelo gól hned ve 3.minutě, kdy se po samostatném úniku neomylně trefil Kušnír - 1:0.

Že jsou standardky silnou zbraní Dříteče se ukázalo v 10.minutě, kdy po rohu rozvlnil přesnou hlavičkou síť Polzer - 2:0.

Až dva inkasované góly hosty probudily, hra se vyrovnala. Dramatizace zápasu se Ostřešanům povedla ve 38.minutě, kdy se po rohu trefil Jeníček - 2:1.

Závěr ovládl jediný hráč - Kušnír!

Poločasový stav byl pouze o jednu branku, takže bylo zaděláno na drama až do konce. Hosté se tlačili k bráně gólmana Mrázka, ovšem defenzíva Dříteče pracovala bezchybně.

S přibývajícími minutami vzrůstala nervozita na obou stranách. V 81.minutě byl blízko vyrovnání Moravec, hlavou ale v tutové šanci nedal.

A pak přišlo posledních 10 minut a velké chvíle kanonýra domácích Kušníra! Povedlo se mu totiž trefit do černého celkem třikrát - v 81., 85. a 88.minutě. Tímto skvělým vystoupením se Štefan probojoval už na 4.místo střelecké tabulky.

Jednoznačný výsledek 5:1 neodpovídá sice rozdílu mezi oběma mužstvy, nicméně skvěle dokumentuje, do jak vražedné formy se Dříteč na jaře dostala. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Štefan Kušnír, útočník: "Rád bych poděkoval mužstvu za perfektní přihrávky na góly. Byl to slušný gólový zápas a jsem za to rád."




Sestavy


Sokol Dříteč
J. Mrázek [-] - V. Černohorský [-] (46. D. Horáček [-] ) , M. Bednář [-] , V. Divišek [-] , P. Skřivánek [-] - L. Daněk [-] , J. Pejcha [-] (62. R. Vrážel [-] ) , F. Polzer [-] , D. Červinka [-] (54. T. Turina [-] ) - D. Bureš [-] , Š. Kušnír [-] -

AFK Ostřešany
R. Jákl [-] - L. Moravec [-] , V. Křivka [-] (76. T. Maivald [-] ) , O. Hátle [-] (74. M. Moravec [-] ) , D. Jeníček [-] , L. Drbohlav [-] , L. Nevřala [-] , Z. Brus [-] , O. Dufek [-] , F. Krigovský [-] , V. Nekut [-]

ŽK: 14. D. Červinka - 54. L. Drbohlav , 60. V. Nekut , 73. L. Moravec , 74. O. Hátle .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TROJAN Jan - NOVÁČEK Roman, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Adam Gering
Tip experta: výhra hostů

Na stadion v Dříteči vzpomínám rád, dal jsem tam svůj premiérový gól za béčko. Ostřešany měly velké plány před sezónou, ale skutečnost je zatím jiná. Nejde jim to, ale v Dříteči si myslím, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích